Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022

Οι Πλειάδες ευχαριστούν ολόθερμα από καρδιάς τον κόσμο τον οποίο έμπρακτα τις στηρίζει και με χαμόγελο και αγάπη ανοίγει την αγκαλιά του και γίνεται μια φωνή μαζί τους!

  


Μια αξέχαστη και μελωδική εμπειρία απόλαυσε το κοινό της Λιβαδειάς σε μια συναυλία που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 9/9/22 στο κατάμεστο Ανοιχτό Θέατρο της Κρύας.

Η Γυναικεία Χορωδία Λιβαδειάς Πλειάδες φιλοξένησαν σε μια συναυλία, της οποίας την διοργάνωση ανέλαβαν εξ ολοκλήρου, τον πλέον καταξιωμένο Έλληνα τραγουδιστή και τραγουδοποιό Γιάννη Πάριο, ο οποίος πλαισιώθηκε από τους μουσικούς του και την χορωδία σε μια σειρά από αξέχαστες ερμηνείες.

Η μαέστρος των Πλειάδων Ιωάννα Παναγιωτίδη προλόγισε τον Γιάννη Πάριο ενώ τον συνόδευσε αργότερα και σε ένα χαρακτηριστικό φωνητικό ντουέτο.

 H συναυλία, της οποίας τα εισιτήρια είχαν εξαντληθεί κατά την προπώληση, ταξίδεψε το κοινό σε ένα μελωδικό ταξίδι στην ζωή και τον έρωτα.

 Οι Πλειάδες ευχαριστούν τον δήμαρχο Λεβαδέων κ. Γιάννη Ταγκαλέκα, ο οποίος απηύθυνε χαιρετισμό πριν την συναυλία, για την πρόθυμη παραχώρηση του χώρου που πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση καθώς και για την κάλυψη μέρους της δαπάνης για την ηχητική εγκατάσταση.  

Ειδικές ευχαριστίες οφείλονται στους χορηγούς που συνέβαλαν στην επιτυχή πραγματοποίηση της συναυλίας και συγκεκριμένα: το Επιμελητήριο Βοιωτίας, το παράρτημα Λιβαδειάς του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, το κατάστημα Πολύτροπο, την εταιρεία EDF, την εταιρεία Αλουμίνιο της Ελλάδας, τον πρόεδρο του Σωματείου Εστίασης Λιβαδειάς κ. Γιάννη Μουρτζούνη, το Λάμπρο Ρόδη και το OrhomenosPress, τη μονάδα φροντίδας ηλικιωμένων Polatsidis CareHouse, τον ΑΚΟΛ Λιβαδειάς, το κατάστημα Σοδειά, το φροντιστήριο ξένων γλωσσών DLS, το ΚΕΚ Παιδεία, το κατάστημα Benetton Λιβαδειάς, το τυπογραφείο Ζησιμόπουλος, το κατάστημα ΒanaBaby, το κατάστημα Αγνιάδης Σπορ καθώς και όλους τους χορηγούς επικοινωνίας όπως και τους εθελοντές που την υποστήριξαν.

 Οι Πλειάδες ευχαριστούν ολόθερμα από καρδιάς τον κόσμο τον οποίο έμπρακτα τις στηρίζει και με χαμόγελο και αγάπη ανοίγει την αγκαλιά του και γίνεται μια φωνή ! Δεσμεύονται να χαρίσουν στο μέλλον ακόμη μεγαλύτερες καλλιτεχνικές και μουσικές συγκινήσεις που υπηρετούν την Τέχνη.

                                                          

                                                      Η Πρόεδρος & τα  μέλη του Δ..Σ

        της Γυναικείας χορωδίας Λιβαδειάς¨ « Πλειάδες»

Δεν υπάρχουν σχόλια: