Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2022

Δωρεάν παραχώρηση χρήσης κτηρίου στο Σύλλογο των Απανταχού Παροριτών “Οι Άγιοι Θεόδωροι” από τον Δήμο Λεβαδεών

 


Τον Δήμαρχο Λεβαδέων, κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα, επισκέφθηκε σήμερα ο Πρόεδρος, κ. Θεόδωρος Καλοπήτας, του Μορφωτικού – Πολιτιστικού και Εξωραϊστικού Συλλόγου των Απανταχού Παροριτών και φίλων αυτών «Οι Άγιοι Θεόδωροι».

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε αναφορά της υπ’ αριθμ. πρωτ. 15191/2022 Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λεβαδέων, μετά από εισήγηση του Δημάρχου Λεβαδέων, σύμφωνα με την οποία εγκρίνεται η δωρεάν παραχώρηση, διάρκειας πέντε (5) ετών, χρήσης από τον εν λόγω Σύλλογο του κτηρίου του πρώην Δημοτικού Σχολείου Παρορίου για να χρησιμοποιηθεί ως χώρος πολιτιστικών και επιμορφωτικών δράσεων και στη συνέχεια μελετήθηκε το αντίστοιχο προς υπογραφή συμφωνητικό.
Ο Δήμαρχος Λεβαδέων, κ. Ιωάννης Δ. Ταγκαλέγκας, κατόπιν υπογραφής του σχετικού συμφωνητικού, ευχήθηκε στο Σύλλογο των Απανταχού Παροριτών «Οι Άγιοι Θεόδωροι» αλλά και στο φίλο Θοδωρή Καλοπήτα να συνεχίσουν τη διοργάνωση αξιόλογων πολιτιστικών εκδηλώσεων συμβάλλοντας στη διατήρηση των παραδόσεων και στην προαγωγή της πολιτιστικής κληρονομιάς και έθεσε τον εαυτό του σύμμαχό τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: