Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς προσέφερε τις υπηρεσίες του για ένα συνεχόμενο δεκαήμερο από τις 16 - 25 Σεπτεμβρίου 2022




 Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς προσέφερε  τις υπηρεσίες του  μέσω των εθελοντών του για ένα  συνεχόμενο δεκαήμερο από τις 16 - 25 Σεπτεμβρίου 2022.

Πλούσια η δράση των εθελοντών μας, τους οποίους θα θέλαμε να τους ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα γιατί συνεχίζουν να κάνουν την αγάπη τους δράση και μέσα από την προσφορά τους δείχνουν έμπρακτα την στήριξή τους στους συνανθρώπους μας

·               Κατόπιν αιτήματος του Δήμου Λεβαδέων  αναλάβαμε αποκλειστικά   την υγειονομική κάλυψη και την εν γένει υποστήριξη των αθλητών που συμμετείχαν στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας η οποία πραγματοποιήθηκε από 16-22 Σεπτεμβρίου 2022 . Όλοι οι εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος   αντιμετώπισαν όλα τα περιστατικά με υπευθυνότητα και ασφάλεια.

·               Κατόπιν αιτήματος του Α.Κ.Ο.Λ  αναλάβαμε  την υγειονομική κάλυψη και την εν γένει υποστήριξη των αθλητών του «10ου ΤΡΟΦΩΝΙΟΥ- Ημιμαραθώνιου  Λιβαδειάς »που πραγματοποιήθηκε στη Λιβαδειά στις 25 Σεπτεμβρίου 2022.

Υπήρχαν  σε όλο το μήκος της διαδρομής τρεις   υποστηρικτικοί σταθμοί του Ερυθρού Σταυρού για τους αθλητές. 

Δόθηκε ένα ηχηρό μήνυμα αγάπης και αλληλεγγύης. φυσικά όλοι οι εθελοντές μας με ιδιαίτερη θέρμη αγκάλιασαν τη δράση αυτή καθώς κατάφεραν με την παρουσία τους να δημιουργήσουν μια ατμόσφαιρα ιδιαίτερα ζεστή και συγκινητική όπως αρμόζει σε τέτοιου είδους αγώνες.

To  Περιφερειακό Τμήμα του Ε.Ε.Σ Λιβαδειάς συνεχίζει να προσφέρει ανιδιοτελώς όπου υπάρχει ανάγκη, σε όποια δράση χρειάζεται, με επίκεντρο πάντα τον άνθρωπο. 

Με εκτίμηση,

Εκ μέρους του Δ.Σ

         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΙΝΙΟΥ                                                            ΣΤΑΥΡΟΣ ΜΕΡΜΙΓΚΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια: