Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2022

Συνάντηση ΚΕΕΕ με το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο - Επεκτείνεται η συνεργασία ελληνικών και κυπριακών επιχειρήσεων μέσω ΚΕΕΕ και ΚΕΒΕ

 


Την ανάγκη περαιτέρω σύσφιξης των επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ Ελλάδας και Κύπρου και την ευρύτερη συνεργασία των επιχειρηματικών κοινοτήτων των δύο χωρών συζήτησε αντιπροσωπεία του προεδρείου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος  (ΚΕΕΕ) με τους εκπροσώπους του Κυπριακού Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου (ΚΕΒΕ), στην Αθήνα.

 

Μεταξύ άλλων αποφασίστηκε η  διεύρυνση της συνεργασίας μεταξύ ελληνικών και κυπριακών επιχειρήσεων στους τομείς των νέων τεχνολογιών και της πράσινης ενέργειας, η διοργάνωση επιχειρηματικών αποστολών σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς και τριήμερων προβολής ελληνικών και κυπριακών προϊόντων και στις δυο χώρες.

 

Στη συνάντηση συμμετείχαν από την ΚΕΕΕ ο α΄ αντιπρόεδρος, κ. Ιορδάνης Τσώτσος, ο δ΄ αντιπρόεδρος, κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, και ο διευθυντής, κ. Βασίλης Αποστολόπουλος. Την κυπριακή αντιπροσωπεία αποτέλεσαν ο γενικός γραμματέας του ΚΕΒΕ, κ. Μάριος Τσιακκής, ο επίτιμος πρόεδρος Κυπροελλαδικού Επιχειρηματικού  Συνδέσμου, κ. Παναγιώτης Παπαφιλίππου, ο πρόεδρος του Κυπροελλαδικού Επιχειρηματικού  Συνδέσμου, κ. Ιωσήφ Ιωσήφ, και ο  πρόεδρος Συνδέσμου Εγκεκριμένων Λογιστών Κύπρου, κ. Κυριάκος Ιορδάνου.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: