Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Σημαντικές διακρίσεις των μαθητών του Δημοτικού Ωδείου Θήβας στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ψαλτικής

 


Στον 10ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ψαλτικής συμμετείχαν οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Θήβας, καταφέρνοντας να αποσπάσουν σημαντικές διακρίσεις, για τους οποίους μας κάνουν όλους και νιώθουμε υπερήφανοι.

Ο διαγωνισμός πραγματοποιήθηκε χθες Σάββατο 2 Ιουλίου, στο Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλίας, στα Μελισσάτικα του Βόλου.

Οι μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Θήβας Ηλίας Φροσυνός, Απόλλωνας Κοροβέσης, Κωνσταντίνος Τσαρουχάς και Πανούσης Αλέξανδρος τιμήθηκαν με το Γ’ Βραβείο στην κατηγορία τους. Αντιστοίχως, οι μαθητές Τσαραμπάρης Αθανάσιος, Παπαχριστοδούλου Παναγιώτης, Θαλάσσης Νικόλαος και Γρίβας Δημήτριος τιμήθηκαν με Β’ και Γ’ έπαινο στην κατηγορία τους.

Σημαντικές και οι διακρίσεις των μαθητών της Παναγίας Σκριπούς στον Ορχομενό, Παναγιωτίδη Δημήτριο, Ηλία Κεράστα και Κουγιώτα Νικόλαο, που τιμήθηκαν με Α’, Β’ και Γ’ έπαινο στην κατηγορία τους.

Τους μαθητές του Δημοτικού Ωδείου Θήβας συνόδευσε ο επιβλέπων καθηγητής του Τμήματος Βυζαντινής Μουσικής, κ. Αντώνιος Τσαρουχάς, ο οποίος εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς την πρόεδρο της ΔΗΚΕΘ, κ. Μαρίνα Κατσιμίχα, την  προϊσταμένη της ΔΗΚΕΘ, κ. Στέλλα Δεληκωσταντή και τη Διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου Θήβας, κ. Νίκη Πανταζάτου, για την πολύτιμη βοήθειά τους και τη στήριξη των μαθητών.

Θερμές ευχαριστίες και προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος, κ. Ιγνάτιο, για την εξαιρετική οργάνωση και τη φιλοξενία.

Τέλος, εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές για την προσπάθειά τους και τις επιτυχίες τους.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: