Παρασκευή 29 Ιουλίου 2022

Γ. Πούλου: Να επισπευσθούν επιτέλους οι διαδικασίες για το Αρχαιλογικό Πάρκο Ορχομενού!

 


Μόνο ανησυχία προκαλεί η πορεία των έργων του Αρχαιλογικού Πάρκου Ορχομενού λίγο πριν τη λήξη της προγραμματικής περιόδου το 2022 με σοβαρό πλέον τον κίνδυνο να χαθεί η χρηματοδότηση που έχει εξασφαλιστεί από το 2016!

Με Ερώτηση που κατέθεσα σήμερα προς την Υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού θέτω μία σειρά ζητημάτων που καταδεικνύουν τις σοβαρές ευθύνες και ολιγωρίες στην υλοποίηση του έργου και ζητώ σχετικές απαντήσεις!

Καθυστέρησε αρκετά, η κα Μενδώνη με την πρόσφατη επίσκεψή της στον Ορχομενό, να ενεργοποιήσει τους εμπλεκόμενους φορείς. Εκκρεμούν ακόμα οι προβλεπόμενες προγραμματικές συμβάσεις και το έργο υπονομεύεται επίσης από τις καθυστερήσεις στη ροή χρηματοδότησης από το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Πρόκεται για ένα εμβληματικό έργο, που θα συμβάλλει στην τουριστική και οικονομική ανάπτυξη του Ορχομενού και της ευρύτερης περιοχής και δεν πρέπει να μείνει άλλο δέσμιο των καθυστερήσεων!

 

Η Ερώτηση είναι διαθέσιμη εδώ:

https://docs.google.com/document/d/1PcWYj89b1CHI35ZDa59Jg0Xagfwtco4x/edit?usp=drivesdk&ouid=111467385552544978661&rtpof=true&sd=true

 

Γιώτα Πούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια: