Δευτέρα 25 Ιουλίου 2022

Συμμετοχή της Βοιωτίας στην Lamia Expo 2022 - Eκδήλωση ενδιαφέροντος έως την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022Σας γνωρίζουμε, ότι το Επιμελητήριο Βοιωτίας, προγραμματίζει την συμμετοχή της επιχειρηματικής μας κοινότητας στην Lamia Expo 2022, που θα πραγματοποιηθεί, από τις 23 έως τις 28 Σεπτεμβρίου 2022, στο χώρο της Πανελλήνιας Έκθεσης, στην Λαμία.

Μετά από 7 χρόνια απουσίας, γίνεται επανεκκίνηση της σχετικής εκθεσιακής δραστηριότητας, με την Lamia Expo να φιλοδοξεί να αποτελέσει τη σημαντικότερη έκθεση της Κεντρικής Ελλάδας.

Στόχος των διοργανωτών είναι μια μεγάλη και ολοκληρωμένη έκθεση, η οποία θα παρουσιάσει τις καινοτομίες της αγοράς, θα αποτελέσει το έναυσμα για την ανάπτυξη των συνεργασιών μεταξύ επαγγελματιών όλης της Ελλάδας, και θα εξελιχθεί ως σημαντικό κέντρο του επαγγελματικού τουρισμού.

Οι επιχειρήσεις, που θα συμμετέχουν ανήκουν στους κλάδους της ενέργειας – τεχνολογίας περιβάλλοντος – εναλλακτικών μορφών ενέργειας, του αγροτικού τομέα, των τροφίμων – ποτών, του οικιακού – επαγγελματικού εξοπλισμού – ανακαίνισης, του αυτοκινήτου – μοτοσυκλέτας – ποδηλάτου, της οικογένειας – παιδιού – εκπαίδευσης –  γυναικείας ομορφιάς κλπ. 

Το Επιμελητήριο Βοιωτίας θα ενισχύσει την δυνατότητα συμμετοχής των μελών του, επιχειρήσεων της Βοιωτίας, όλων των κλάδων, ώστε να παρουσιάσουν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες τους σε δικό τους περίπτερο.

Συγκεκριμένα, το Επιμελητήριο Βοιωτίας θα καλύψει δαπάνη συμμετοχής, με ποσό έως 500,00€ ανά επιχείρηση.

Απαραίτητη προϋπόθεση για τα μέλη του Επιμελητηρίου είναι να έχουν τακτοποιήσει τις συνδρομές τους προς το Επιμελητήριο και να υποβάλουν εγκαίρως την αίτηση συμμετοχής.

Θα τηρηθεί σειρά χρονικής προτεραιότητας και θα προτιμηθούν οι επιχειρήσεις, εκείνες, που δεν θα επιχορηγηθούν από άλλη πηγή, για την συμμετοχή τους, στην έκθεση.

 

Παράλληλα, οι συμμετέχοντες θα μπορούν να διαθέσουν προς πώληση τα προϊόντα τους στο χώρο της Έκθεσης, εφόσον τηρήσουν όλες τις προβλεπόμενες από το νόμο, διαδικασίες. 

Για την εκδήλωση ενδιαφέροντος, οι επιχειρηματίες μπορούν να καταθέσουν τις  αιτήσεις συμμετοχής τους στο Επιμελητήριο Βοιωτίας, έως την Παρασκευή 19 Αυγούστου 2022, στο e-mail: epimviot@otenet.gr

 

Πληροφορίες:

·       Pro Expo/ Άγγελος Καραμπίκας/ τηλ. 210 2232441, 6936663480/ Ελ. Βενιζέλου 131α, Αθήνα/ e-mail: secretary@proexpo.gr/ www.proexpo.gr

·       Επιμελητήριο Βοιωτίας/ Ευάγγελος Φουντάς/ τηλ. 22610-28281, fax: 22610-21347/ Λ. Κουτσοπετάλου 1, Λιβαδειά/ e-mailepimviot@otenet.gr

 

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς

Ο Πρόεδρος

Παναγιώτης Αγνιάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια: