Κυριακή 26 Ιουνίου 2022

O Ορχομένιος κ. Κώστας Υπερήφανος υπεύθυνος διάθεσης για την Ελλάδα της Phoenix group


 Ένα όραμα, μια ιδέα με αφορμή ένα ταξίδι που είχε γίνει πριν από πέντε χρόνια σε ένα χωριό της Ινδίας, έγινε πραγματικότητα.
Με σεβασμό στην φύση και σε όλους τους ζωντανούς οργανισμούς της , μετά από πάρα πολλές έρευνες - μελέτες - συνδυασμούς και δοκιμές, μαζί με έμπειρους συνεργάτες που δραστηριοποιούνται πολλά χρόνια στην παραγωγή καλλυντικών προϊόντων , φτάσαμε να παράξουμε για εσάς μια σειρά προϊόντων για το πρόσωπο και το σώμα. Τα καλλυντικά προϊόντα με την ονομασία Viperin , έχουν ως συστατικά φυτά βιολογικής καλλιέργειας, βότανα και βάση το δηλητήριο της κερασφόρου Οχιάς ( vipera Ammodytes) .

Τα προϊόντα αυτά με άλλη ονομασία κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά περισσότερο από 20 χρόνια. Στην Ελλάδα , ως αποκλειστικός αντιπρόσωπος τα διανέμουνε μέσο επιλεγμένων φαρμακείων σε όλη την Ελλάδα , μέσο ηλεκτρονικών φαρμακείων και από την ιστοσελίδα μας : Viperin.gr
Είναι τα μοναδικά καλλυντικά προϊόντα που κυκλοφορούν με τα χαρακτηριστικά:
- βιολογικά
- υποαλλεργικά και
- δηλητήριο οχιάς.

Ένα ταξίδι μόλις ξεκίνησε και σας θελουμε όλους δίπλα μας γιατί πραγματικά πρόκειται για μοναδικά προϊόντα , που στην περίοδο των δοκιμών , τα αποτελέσματα ήταν καταπληκτικά !!!
Αυτό είναι που μας έκανε να τα πιστέψουμε τόσο πολύ και σήμερα να μπορούμε με σιγουριά κι αυτοπεποίθηση να μιλάμε δημόσια γι αυτά τα καλλυντικά προϊόντα .

Με εκτίμηση

Υπεύθυνος διάθεσης για την Ελλάδα. Phoenix group
Κωνσταντίνος Υπερήφανος

Δεν υπάρχουν σχόλια: