Σάββατο 25 Ιουνίου 2022

Ξανά Μαζί αθλητές, αθλήτριες , προπονητές, προπονήτριες , γονείς-κηδεμόνες , φίλοι του ΑΚΟΛ!

 


Μετά από δύο χρόνια   Ξανά Μαζί  αθλητές, αθλήτριες , προπονητές, προπονήτριες , γονείς-κηδεμόνες  , Φίλοι του ΑΚΟΛ , βρεθήκαμε στο Κλειστό Γυμναστήριο της Πόλης μας για να απολαύσουμε την προσπάθεια όλων των αθλητών-τριών  της Γυμναστικής .

  Τα παιδιά χειροκροτήθηκαν κατά  την παρουσίαση των προγραμμάτων τους και με την καθοδήγηση των προπονητών τους μας έδειξαν ότι μπορούμε να είμαστε περήφανοι που είμαστε εκεί στον    ΑΚΟΛ.

   Επίσης κατά την διάρκεια της εκδήλωσης ο Δήμαρχος Γιάννης Ταγκαλέγκας  βράβευσε την αθλήτρια του αγωνιστικού τμήματος Αεροβικής Μαγδαληνή Μπάρλου για τις διακρίσεις της με την Εθνική Ομάδα Αεροβικής.


  Έπαινοι δόθηκαν στους αθλητές και αθλήτριες που συμμετείχαν και διακρίθηκαν σε προκριματικούς και Πανελλήνιους αγώνες και αναμνηστικά σε όλα τα παιδιά.

      Συγχαρητήρια σε όλους .

   Ευχαριστούμε το Δήμο Λιβαδειάς για την παραχώρηση του Κλειστού Γυμναστηρίου για να πραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή.

          Επίσης ευχαριστούμε για την παρουσία τους την Αντιπεριφερειάρχη Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά ,

 την Βουλευτή Βοιωτίας Γιώτα Πούλου και όλους τους τοπικούς παράγοντες και φορείς της πόλης μας.


  Ευχαριστούμε τον Δημήτρη Καραμάνη  (ΚΗΠΟΤΕΧΝΙΚΗ) για τα φυτά που ομόρφυναν τον χώρο, το κατάστημα Bake Tales για την χορηγία του, τον γιατρό της διοργάνωσης και του ΑΚΟΛ  Γιάννη Περγαντά  , τους καρδιολόγους συνεργάτες του ΑΚΟΛ Παναγιώτη Δημόπουλο και Παναγιώτη Μαυραγάνη  και την φίλη μας Κατερίνα Κομνά για τα υπέροχα γραφικά της.

  Επίσης ευχαριστούμε τον Μάκη Καράμπελα και τον βοηθό του για την μουσική επένδυση στη διοργάνωση, το Star Κεντρικής Ελλάδας και τον Δημήτρη  Σωτηρόπουλο, τον φωτογράφο Χρήστο Λουκά για την παρουσία τους στην εκδήλωση ,όπως και όλα τα τοπικά μέσα μαζικής ενημέρωσης που μας στήριξαν με τις δημοσιεύσεις και αναφορές στο Σύλλογό μας .

                                              ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ

      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Η Γ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

         Χρήστος Πολατσίδης                                      Φανή Παναγιώτου

Δεν υπάρχουν σχόλια: