Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Τα προβλήματα Βιομηχανικών Περιοχών στο επίκεντρο - Συνάντηση Αλέξη Χαρίτση, Γιάννη Σαρακιώτη και Χάρη Μαμουλάκη με εκπροσώπους του Πανελληνίου Συνδέσμου Επιχειρήσεων ΒιΠε

 


Τα προβλήματα που απασχολούν τις εγκατεστημένες επιχειρήσεις των Βιομηχανικών Περιοχών της χώρας, βρέθηκαν στο επίκεντρο της χθεσινής συνάντησης του Βουλευτή Μεσσηνίας και Τομεάρχη Ανάπτυξης & Επενδύσεων της Κ.Ο. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α – Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξη Χαρίτση, του Βουλευτή Φθιώτιδας και Αναπληρωτή Τομεάρχη, Γιάννη Σαρακιώτη και του Βουλευτή Ηρακλείου και Αναπληρωτή Τομεάρχη Χάρη Μαμουλάκη με εκπροσώπους του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επιχειρήσεων Βιομηχανικών Περιοχών – ΠΑΣΕΒΙΠΕ.

Στη συνάντηση, στην οποία παρευρέθηκαν ο κ. Πέτρος Μαντάς, Πρόεδρος Δ.Σ. ΠΑΣΕΒΙΠΕ/ΒΙ.ΠΕ. Πάτρας, ο κ. Γιάννης Πολυχρονόπουλος, Πρόεδρος ΒΙ.ΠΑ. Σχιστού και ο κ. Παναγιώτης Θεοφιλόπουλος, Γενικός Γραμματέας ΒΙ.ΠΕ. Καλαμάτας, συζητήθηκαν οι προβληματισμοί και οι φόβοι των επιχειρήσεων για την πολιτική της Κυβέρνησης, που συνεχίζει να είναι απαξιωτική απέναντι στα θέματα των βιομηχανικών περιοχών, εν όψει μάλιστα και της επικείμενης κατάθεσης σχετικού νομοσχεδίου.

Από την πλευρά τους οι υπεύθυνοι του Τομέα Ανάπτυξης & Επενδύσεων του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Π.Σ., παρουσίασαν τις θέσεις της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης, σημείωσαν την ανάγκη εκπροσώπησης των εγκατεστημένων επιχειρήσεων σε επιτροπές και νομοσχέδια που άπτονται του χωροταξικού και αναπτυξιακού σχεδιασμού των βιομηχανικών περιοχών μέσω των θεσμικών τους οργάνων, ενώ δεσμεύτηκαν να παρακολουθούν στενά την εξέλιξη της νομοθετικής πρωτοβουλίας της Κυβέρνησης.

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: