Πέμπτη 23 Ιουνίου 2022

1ος Νυχτερινός αγώνας - Livadia night run 2022 - αφιερωμένος στην έναρξη της Επανάστασης για την απελευθέρωση της Λιβαδειάς

 


ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ

Ο Αθλητικός Κολυμβητικός Όμιλος Λιβαδειάς, με συν διοργανωτές, την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. (Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας) τον Δήμο  Λεβαδέων, την στήριξη της ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν, Στερεάς & Εύβοιας τη συμμετοχή της Ελληνικής Ένωσης Έρευνας & Διάσωσης Λιβαδειάς, του Ε.Ε.Σ. παράρτημα Λιβαδειάς ,της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας, της Αθλητικής Ένωσης Αστυνομικών Ελλάδος, της Τροχαίας Λιβαδειάς και του Ε.ΣΥ.Ν Βοιωτίας προκηρύσσει τον:

 «1ο Νυχτερινό αγώνα με την ονομασία Livadia night run 2022»

 Ο οποίος θα είναι  αφιερωμένος στην έναρξη της  Επανάστασης για την απελευθέρωση της Λιβαδειάς ,την 1η Απριλίου του 1821.      

 

ΣΚΟΠΟΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ

Σκοπός της διοργάνωσης είναι η παρακίνηση για συμμετοχή όλων, ανεξάρτητα από την ηλικία, σε αθλητικές δραστηριότητες και η ανάδειξη της ιστορικότητας του χώρου ,καθότι στο Ναό της Αγίας Παρασκευής έγινε η πρώτη λειτουργία μετά την απελευθέρωση της πόλης την 1η Απριλίου του 1821 και η ευλογία της σημαίας της επανάστασης που κρατούσαν ο Αθανάσιος Διάκος με το Βασίλη Μπούσγο.

 Ο αγώνας θα διεξαχθεί σύμφωνα με τους παρακάτω όρους :

 Ημερομηνία : ΣΑΒΒΑΤΟ 02.07.2022

 Τόπος: ΛΙΒΑΔΕΙΑ ΒΟΙΩΤΙΑΣ

 Αφετηρία & Τερματισμός: ΠΡΟΑΥΛΙΟΣ ΧΩΡΟΣ ΝΑΟΥ ΑΓΙΑΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Αγώνας 10.000 μ. ανδρών–γυναικών

Αγώνας 5.000 μ. ανδρών–γυναικών

Αγώνας 1.000 μ. μαθητών/τριών Δημοτικών Σχολείων   

Σημείωση: Όλες  οι  διαδρομές  είναι ασφάλτινες και πιστοποιημένες.


ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ - ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΙΕΤΑΙ 


Την 17/06/2022 συμπληρώνονται εννέα έτη από την ημέρα που ο Ήρωας Ανθυπαστυνόμος Ανδριτσόπουλος Γεώργιος έπεσε κατά την εκτέλεση του καθήκοντος στο Δίστομο Βοιωτίας, περνώντας στο Πάνθεον των Ηρώων της Ελληνικής Αστυνομίας. 

Το Δ.Σ. και τα μέλη της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας έχοντας ως ιερή υποχρέωση τη διαφύλαξη της παρακαταθήκης και της μνήμης του Ήρωα μας, σε συνεργασία με την Αθλητική Ένωση Αστυνομικών Ελλάδος, θα συμμετάσχουν στον 1ο Νυχτερινό αγώνα με την ονομασία <<Livadia night run 2022>>,  ο οποίος θα διεξαχθεί το Σάββατο 2 Ιουλίου 2022 και ώρα 20:30 στη Λιβαδειά Βοιωτίας και ειδικότερα στη διαδρομή των ‘’5.000 μ. ανδρών–γυναικών’’  η οποία και θα φέρει τιμητικά, το όνομα του Ήρωα Ανθυπαστυνόμου Ανδριτσόπουλου Γεωργίου.                                         

Ο 1ος νυχτερινός αγώνας διοργανώνεται από τον Αθλητικό Κολυμβητικό Όμιλο Λιβαδειάς, με συνδιοργανωτές, την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας τον Ο.Π.Α.ΣΤ.Ε. (Οργανισμός Πολιτιστικής Ανάπτυξης Στερεάς Ελλάδας) και το Δήμο Λεβαδέων. 

Περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής στον παρακάτω σύνδεσμο: 

http://www.sterearun.gr/event?id=11097&parent=11075&root=11065

                               ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ 

                    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                       Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ 

               ΚΑΡΑΚΩΣΤΑΣ Ζαχαρίας                            ΔΗΜΟΥ Παναγιώτης

 


Δεν υπάρχουν σχόλια: