Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

Στην ανώτατη κλίμακα της μοριοδότησης του ΑΣΕΠ εντάσσονται υποψήφιοι από συγκεκριμένες περιοχές της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας με παρέμβαση του Βουλευτή Φωκίδας και Γ.Γ. της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. κ. Ιωάννη Μπούγα

 


Υπεγράφη η διαπιστωτική πράξη του Υπουργού Εσωτερικών, κ. Μάκη Βορίδη, η οποία αναρτήθηκε ήδη στη Διαύγεια (ΑΔΑ: Ψ7ΟΩ46ΜΤΛ6-ΞΔΦ/24.06.2022), κατ’ εφαρμογή του άρθρου 50 του ν. 4940/2022, σχετικά με την προσαύξηση της μοριοδότησης λόγω εντοπιότητας για περιοχές της Στερεάς Ελλάδας - όχι μόνο στις γραπτές εξετάσεις μέσω ΑΣΕΠ, αλλά και σε όλες τις προσλήψεις, περιλαμβανομένων των ιδιωτικού δικαίου συμβάσεων ορισμένου χρόνου. 

Η εν λόγω διάταξη βασίστηκε στην τροπολογία που κατέθεσε ο Βουλευτής Φωκίδας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. κ. Ιωάννης Μπούγας.

Σύμφωνα με την εν ισχύι πλέον διάταξη, οι υποψήφιοι από τους δήμους της Φωκίδας (Δελφών και Δωρίδας), καθώς και από τους δήμους: Διστόμου-Αράχοβας-Αντικυρας (Βοιωτίας), Σκύρου (Ευβοίας), Αγράφων και Καρπενησίου (Ευρυτανίας), καθώς και Μακρακώμης (Φθιώτιδας) της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας εντάσσονται σε καθεστώς μοριοδότησης στην ανώτατη κλίμακα.

Πολιτικό γραφείο Ιωάννη Δ. Μπούγα

                                                                             Γεν. Γραμματέα Κ.Ο. Ν.Δ.       Βουλευτή Φωκίδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: