Σάββατο 16 Απριλίου 2022

Παράδοση επιταγών στη Μητρόπολη Θηβών, Λεβαδείας και Αυλίδος από την Εταιρεία «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ»

 


Την Τετάρτη 13 Απριλίου 2022 οι εκπρόσωποι της Εταιρείας  «ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ – ΟΜΙΛΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΣ» κ. Ιωάννης Καραβάς, Διευθυντής Δημοσίων Σχέσεων του εργοστασίου της Εταιρείας και η συνεργάτιδά του κ. Αντιγόνη  Κατσανάκη, παρέδωσαν στον Γεν. Αρχιερατικό Επίτροπο της Μητροπόλεως  παν. αρχιμ. π. Γεώργιο Θανάσου και στους συνεργάτες του  Οργανισμού Κοινωνικών Δομών της Μητροπόλεως «Η ΑΡΩΓΗ», εν όψει των εορτών του Πάσχα, επιταγές για αγορά αγαθών πρώτης ανάγκης για τις εμπερίστατες οικογένειες της επαρχίας Λεβαδείας, που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και προβλήματα υγείας, τις οποίες στηρίζει η Μητρόπολή μας, καθώς και οικονομική ενίσχυση για τους φοιτητές, που επίσης στηρίζει η Μητρόπολή μας.

Ο Γεν. Αρχιερατικός Επίτροπος ευχαρίστησε εκ μέρους του Σεβασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας κ. Γεωργίου τους εκπροσώπους της Εταιρείας και ζήτησε να διαβιβάσουν τις θερμές ευχαριστίες του Σεβασμιωτάτου προς τον Πρόεδρο της Εταιρείας κ. Ευάγγελο Μυτιληναίο για την στήριξή του στο φιλανθρωπικό έργο της Μητροπόλεώς μας. Πηγή www.imtl.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: