Παρασκευή 29 Απριλίου 2022

Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατάνυξη εορτάστηκε και φέτος η εορτή του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου στο Ακραίφνιο

 


Με ιδιαίτερη λαμπρότητα και κατάνυξη εορτάστηκε όπως κάθε χρόνο και φέτος η εορτή του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου στο Ακραίφνιο.

Την παραμονή τελέστηκε Μέγας εσπερινός με αρτοκλασία και λιτάνευση της εικόνας από τον εφημέριο του Ναού μας π. Νεκτάριο, χοροστατούντοςτου του σεβαστού Ηγούμένου Αρχιμανδρίτη της Ιεράς Μονής Οσίου Σεραφείμ Δομβούς Νεκταρίου Τσεκούρα, ο οποίος σε ομιλία του αναφέρθηκε στον Βίο του Αγίου Γεωργίου.
Με την παρουσία τους τίμησαν την εορτή η Δήμαρχος Κα Βούλα Καράλη , η Αντιδήμαρχος για θέματα Υγείας, Πρόληψης και Ισότητας Κα Κωνσταντίνα Καράλη , ο Αντιδήμαρχος για θέματα Πολιτισμού Κος Γρηγόρης Ξηρογιάννης , ο Αντιδήμαρχος Κωνσταντίνος Ζυγογιάννης, ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κος Ιωάννης Νταβαλούμης , Ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κος Αλέκος Βασιλείου , εκπρόσωποι φορέων και πλήθος κόσμου.
Στο τέλος της Εορτής προσφέρθηκαν εδέσματα προσφορά του Δήμου.
Ανήμερα της Εορτής τελέστηκε πανυγηρική - Πασχαλινή Θεία Λειτουργία χοροστατούντος του Ιερομόναχου Ιερώνυμου Κυριαζή .

Την Πανυγηρική Θεία Λειτουργία τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Κος Ανδρέας Κουτσούμπας, η Δήμαρχος Κα Βούλα Καράλη, ο επικεφαλής της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Κος Χριστακάκης , ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Κος Αλέκος Βασιλείου και πλήθος πιστών.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ και του χρόνου με υγεία !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: