Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ για τη συμμετοχή επιχειρήσεων στο περίπτερο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στην «Food Expo» 12 – 14 Μαρτίου 2022, Metropolitan Expo, Σπάτα

 


H Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας ανακοινώνει τη συμμετοχή της στη Διεθνή Έκθεση Τροφίμων και Ποτών «Food Expo», που θα πραγματοποιηθεί από 12 έως και 14 Μαρτίου 2022, παράλληλα με τη Διεθνή Έκθεση Οίνου και Αποσταγμάτων  «Oenotelia», στο Εκθεσιακό Κέντρο Metropolitan Expo, στα Σπάτα.

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας θα συμμετάσχει δυναμικά στη μεγαλύτερη επαγγελματική εγχώρια Έκθεση, με περίπτερο των 350 τ.μ. και με την ταυτόχρονη συμμετοχή και οικονομική στήριξη των Επιμελητηρίων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, δίνοντας τη δυνατότητα στις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται εντός της χωρικής της αρμοδιότητας, να παρουσιάσουν και να αναδείξουν την ποιότητα των προϊόντων τους και να πραγματοποιήσουν επικερδείς συνεργασίες με χιλιάδες σημαντικούς Διεθνείς αγοραστές, τη δύσκολη εποχή του COVID-19.

Προϋπόθεση για τη συμμετοχή των επιχειρήσεων, είναι να εδρεύουν ή να δραστηριοποιούνται εντός της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας. Επίσης, η επωνυμία της επιχείρησης ή η ετικέτα της συσκευασίας των προϊόντων δεν πρέπει να παραπέμπει σε άλλη Περιφέρεια.

Το κόστος συμμετοχής στην έκθεση, καθώς και η κατασκευή του περιπτέρου στηρίζεται οικονομικά κατά 60% από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο του στρατηγικού της σχεδίου για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας.

Η οικονομική συμμετοχή για κάθε εκθέτη για ατομικό περίπτερο των 6.2 τ.μ. ανέρχεται στα 242 πλέον Φ.Π.Α.

Σημειώνεται ότι οι επιχειρήσεις που επλήγησαν από τις πυρκαγιές του Αυγούστου το 2021 στη Βόρεια Εύβοια, θα συμμετέχουν δωρεάν, με την αποστολή εγγράφου της έδρας της επιχείρησής τους, στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@kye.com.gr.

Παρακαλούμε τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση, να συμπληρώσουν την αίτηση συμμετοχής μέσω του παρακάτω συνδέσμου, μέχρι την Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 12:00:

https://forms.gle/ajj83ftMfcFtZnhq7

Για την κατοχύρωση της αίτησης συμμετοχής:

1. άμεση αποστολή του λογοτύπου της εταιρείας διαφορετικά, μετά το πέρας της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, θα αναγράφεται μόνο η επωνυμία της επιχείρησης.

2. εξόφληση της προκαταβολής του 30% του κόστους συμμετοχής της εταιρείας, δηλαδή 72,6 (πλέον Φ.Π.Α.), έως 22 Φεβρουαρίου 2022.

3. αποστολή των Στοιχείων Μητρώου - Επιχείρησης προς το ΚΥΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση info@kye.com.gr.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: