Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

Νέα εποχή για την Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας

 Αργύρης ΜπλόντζοςΑΡΓΥΡΗΣ ΜΠΛΟΝΤΖΟΣ

Την πρώτη συνεδρίαση του  πραγματοποίησε το  διοικητικό συμβούλιο του φορέα που έχει συσταθεί για την διαχείριση της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Τα μέλη του,  εκπρόσωποι του δήμου Λαμιέων, της περιφέρειας Στερεάς και του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας, συζήτησαν για την χρήση των ακινήτων και εξέλεξαν αντιπρόεδρο τον Αντιπεριφερειάρχη Κώστα Αποστολόπουλο.

Διαβάστε την ανακοίνωση του δήμου Λαμιέων:

Σε σώμα συγκροτήθηκε σήμερα 22 Φεβρουαρίου, κατά την πρώτη του συνεδρίαση του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Αναπτυξιακής Ανώνυμης Εταιρείας με επωνυμία «Φορέα Διοίκησης, Διαχείρισης και Αξιοποίησης Ακινήτων και Εγκαταστάσεων Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Ο.Τ.Α.» και διακριτικό τίτλο «Φορέας Π.Ε.Λ. Αναπτυξιακή Α.Ε. Ο.Τ.Α.».

Το 5μελές Διοικητικό Συμβούλιο της αναπτυξιακής εταιρείας για την Διοίκηση, Δια-χείριση και Αξιοποίηση Ακινήτων και Εγκαταστάσεων Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας έχει προκύψει από τις σχετικές αποφάσεις των οργάνων των μετόχων, Δημοτικού Συμβουλίου για το Δήμο Λαμειών, Περιφερειακού Συμβουλίου για τη Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας και Διοικητικού Συμβουλίου για το ΕΒΕ.

Κατά τη συνεδρίαση προτάθηκε και ομόφωνα εκλέχτηκε ως Αντιπρόεδρος του ΔΣ ο Αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Οικονομίας Κώστας Αποστολόπουλος.

Η σύνθεση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου, είναι η εξής:

1/ Λεωνίδας – Μιχαήλ Κωστόπουλος του Αθανασίου, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος

2/ Κωνσταντίνος Αποστολόπουλος του Νικολάου, Αντιπρόεδρος.

3/ Παναγιώτης Στασινός του Σταμάτη, μέλος

4/ Ιωάννης Ζωγράφος του Κωνσταντίνου, μέλος

5/ Παναγιώτης Αρβανίτης του Λάμπρου, μέλος

Κατά την ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε να γίνει δεκτό το αίτημα της ΑΛΑΛ για παραχώρηση του χώρου της ΠΕΛ στις 26 και 27 Φεβρουαρίου 2022.

Κατά τη συνεδρίαση, έγινε εκτεταμένη συζήτηση στο πλαίσιο συνεργασίας του νέου φορέα με τους μετόχους και θέματα διαχείρισης του χώρου της Πανελλήνιας Εκθεσης Λαμίας, με Κανονισμό χρήσης που θα έρθει για έγκριση στο Δ.Σ.

Παρών στη συνεδρίαση και ο Δήμαρχος Λαμιέων Θύμιος Καραΐσκος.

Από όλους τους παριστάμενους χαρακτηρίστηκε σημαντική μέρα η σημερινή, α-φού για πρώτη φορά συνεδριάζει το Δ.Σ. του νέου Φορέα, που ουσιαστικά εκπροσωπεί τους φορείς και τη τοπική κοινωνία και λαμβάνει αποφάσεις για τη διαχείριση των εγκαταστάσεων της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Είναι το πρώτο και σημαντικό βήμα για τη νέα εποχή της Πανελλήνιας Έκθεσης Λαμίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: