Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2022

Ο Κώστας Μαρκόπουλος μιλά στην Έφη Ντίνη για τις Περιφερειακές Εκλογές


Συνέντευξη στην Έφη Ντίνη

Μετά την επίσημη ανακοίνωση της υποψηφιότητας του για Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας ο πρώην Υπουργός Κώστας Μαρκόπουλος, μίλησε για την απόφαση του, αποκλειστικά στην δημοσιογράφο Έφη Ντίνη, στην εκπομπή «τάδε έφη» στον EVRIPOS 90FM, την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου, μετά την επίσημη ανακοίνωση του στις 10 του Φλεβάρη.

Ο κ. Μαρκόπουλος εξηγεί τους λόγους που κατεβαίνει υποψήφιος στις επερχόμενες περιφερειακές εκλογές, ανεβάζει τους τόνους της αντιπολιτευτικής διάθεσης, σχολιάζει τις τελευταίες εξελίξεις με τις ανεξαρτητοποιήσεις στο συνδυασμό Γκλέτσου και ασκεί σκληρή κριτική στον Περιφερειάρχη Φάνη Σπανό, δηλώνοντας κατηγορηματικά ότι ο ίδιος θα είναι σίγουρα υποψήφιος Περιφερειάρχης ενώ για τον κ. Σπανό, θα κριθεί από το αποτέλεσμα και τις εξελίξεις μετά τις εθνικές εκλογές όπου θα διαμορφωθεί ένα άλλο κλίμα που θα οδηγήσει, σύμφωνα με την άποψη του, τα κόμματα σε άλλες ατραπούς, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο 

http://www.eviakosmos.gr/index.php/politiki/item/8194-o-kostas-markopoulos-gia-tis-perifereiakes-ekloges-epeidi-vlepo-megales-allages-profanos-i-n-d-exei-ena-terastio-dillima-brosta-tis-to-opoio-prepei-na-lysei-to-opoio-symperilamvanei-kai-to-onoma-tou-k-spanoy

Δεν υπάρχουν σχόλια: