Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022

Τα Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ -ΟΑΕΕ Λιβαδειάς συμπαραστέκεται στον αγώνα των Αγροτικών Συλλόγων

 

ΨΗΦΙΣΜΑ

Τα Σωματείο Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ -ΟΑΕΕ Λιβαδειάς  συμπαραστέκεται στον αγώνα των Αγροτικών Συλλόγων του Δήμου μας και  της  ευρύτερης περιοχής και συμμερίζεται τα δίκαια αιτήματά τους.

Η περιοχή μας ανέκαθεν αγροτική, στηρίζει την οικονομία της στην παραγωγή και διάθεση αγροτικών προϊόντων.  Όμως οι αγρότες- παραγωγοί καθημερινά έρχονται αντιμέτωποι με χρόνια άλυτα προβλήματα για τα οποία όλες οι κυβερνήσεις αδιαφορούν και υποβαθμίζουν το δικαίωμα τους για μια αξιοπρεπή διαβίωση.

Τα δίκαια και ζωτικά αιτήματα των αγωνιζόμενων αγροτών αφορούν όλους τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και όλα τα λαϊκά στρώματα που έχουν ανάγκη από φτηνά και ποιοτικά αγροτικά προϊόντα για τη διατροφή τους.

Ο αγώνας σας είναι αγώνας όλων μας, γιατί έχουμε κοινά προβλήματα και κοινά αιτήματα.

·       Αφορολόγητο αγροτικό πετρέλαιο.

·       Καμία αύξηση στις τιμές αγροτικού και οικιακού ρεύματος. Να αφαιρεθούν από τους λογαριασμούς οι λοιπές χρεώσεις, κατάργηση της ρήτρας αναπροσαρμογής για το ρεύμα.

·       Να δοθεί επιδότηση για να καλυφθεί το κόστος από τις τεράστιες αυξήσεις στα αγροεφόδια και τις ζωοτροφές.

·       Να σταματήσει το αίσχος με τον κανονισμό του ΕΛΓΑ, και να αποζημιωνόμαστε άμεσα στο 100% των ζημιών από όλες τις φυσικές καταστροφές και ασθένειες.

·       Να οριστούν κατώτερες εγγυημένες τιμές για τα προϊόντα, που να προστατεύουν το εισόδημά μας ιδιαίτερα τώρα που το κόστος παραγωγής είναι απρόβλεπτο. Εξόφληση του συνόλου των αποζημιώσεων του ΕΛΓΑ

Δηλώνουμε τη συμπαράσταση μας και θα είμαστε αγωνιστικά μαζί σας.

Τα Σωματεία Συνταξιούχων ΙΚΑ – ΔΗΜΟΣΙΟΥ-ΟΑΕΕ Λιβαδειάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: