Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Τη νέα ηγεσία των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας και του Νομού Βοιωτίας καλοσώρισε η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά

 


  Η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά υποδέχθηκε στο γραφείο της στο Διοικητήριο της Λιβαδειάς τη νέα ηγεσία των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών τόσο της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας όσο και του Νομού Βοιωτίας. Τον Περιφερειακό Δοικητή Αρχιπύραρχο Κων/νο Θεοφιλόπουλο και τον Δοιηκητή του Νομού Πύραρχο Σίμο Αποστόλου. Στην συνάντηση παρευρέθηκε και ο προϊστάμενος της Πολιτικής Προστασίας του Νομού, Μάριος Κακοσαίος.  


  Σε απόλυτα θετικό κλίμα οι δύο πλευρές δεσμεύτηκαν για τη συνέχιση της συνεργασίας στην αντιμετώπιση των προβλημάτων που άπτονται της Πολιτικής Προστασίας. Η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας είχε την ευκαιρία να ενημερώσει την ηγεσίας της Πυροσβεστικής για τους χειρισμούς της Βοιωτίας στην αντιμετώπιση της πρόσφατης σφοδρής χιονόπτωσης, για την επιχειρησιακή της ετοιμότητα σε όλες τις περιπτώσεις δύσκολων πυρκαγιών των όμορων νομών, και τον άριστο συντονισμό όλων των δυνάμεων που εμπλέκονται στην πολιτική προστασία ενώ ιδιαίτερη αναφορά έγινε από την πλευρά της και στον τομέα της πρόληψης για τη θωράκιση της Βοιωτίας απέναντι σε φυσικές καταστροφές και ακραία καιρικά φαινόμενα.

Μετά την συνάντηση η Αντιπεριφερειάρχης Φανή Παπαθωμά δήλωσε: «Η συνεργασία μας με την Πυροσβεστική Υπηρεσία ήταν πάντα συνεχής και άριστη, με στόχο την επίτευξη των μέγιστων επιχειρησιακών δυνατοτήτων και θα συνεχίσει να είναι για την αντιμετώπιση των περιστατικών εκτάκτων αναγκών. Η σπουδαιότητα της δράσης και η αποτελεσματικότητα μιας τέτοιας συνεργασίας είναι απαραίτητη για την προστασία των πολιτών μας. Παραμένουμε όλοι σε συντονισμό των αρμοδιοτήτων μας καταφέρνοντας τα καλύτερα αποτελέσματα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: