Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2022

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς συμμετέχει στο αποψινό συλλαλητήριο στην Κεντρική Πλατεία της Λιβαδειάς

 


ΨΗΦΙΣΜΑ
 

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς συμμετέχει, με το Εργατικό Κέντρο της πόλης μας και τους Αγρότες της περιοχής μας, στο συλλαλητήριο που θα γίνει την Παρασκευή 18/02/2022 και ώρα 18.00μ.μ.στην Κεντρική Πλατεία της Λιβαδειάς.

 Υψώνουμε τη φωνή μας με τους συμμετέχοντες στο συλλαλητήριο ενάντια στην ακρίβεια, τους φόρους, τα μέτρα ενάντια στην πανδημία κλπ. Υψώνουμε την φωνή μας σε αυτή την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και καθιστά αδύνατη την επιβίωση των επιχειρήσεων μας. 

Διαδηλώνουμε στις 18 Φλεβάρη  και  διεκδικούμε την άμεση υλοποίηση των δίκαιων αιτημάτων μας: 

·        Oικονομική στήριξη για τους επαγγελματίες που πλήττονται λόγω πανδημίας. Επίδομα ειδικού σκοπού για τους αυτοαπασχολούμενους που νοσούν από κορονοϊό ή μπαίνουν σε καραντίνα.

·        Διαγραφή των  χρεών της επιστρεπτέας προκαταβολής, τόκων και προστίμων  και του 30% των υπόλοιπων χρεών στην εφορία και τις τράπεζες, στις μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις.

·        Μείωση ΦΠΑ και κατάργηση των έμμεσων φόρων στα είδη λαϊκής κατανάλωσης και τα καύσιμα. Κρατική επιδότηση που να καλύπτει πλήρως τις αυξήσεις στα τιμολόγια του ρεύματος.

·        Απαλλαγή και αναδρομική επιστροφή, σε όλες τις μικρές επιχειρήσεις, των Δημοτικών Τελών   για όλους τους μήνες που ήμασταν κλειστοί ή είναι σε ισχύ τα περιοριστικά μέτρα.

 ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΣΤOΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΜΑΣ

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς

Δεν υπάρχουν σχόλια: