Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Ανακοίνωση από GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ

 


Ως Φορέας Συντονισμού και Τεχνικής Υποστήριξης για οκτώ συναπτά έτη, η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ πορεύεται με προσήλωση στη νομιμότητα και με απόλυτη προτεραιότητα την εξασφάλιση της απρόσκοπτης εξυπηρέτησης των αγροτών από το δίκτυο των συνεργατών – ΚΥΔ σε όλη τη χώρα. Με το ξεκίνημα του νέου έτους ευλόγως ετέθη θέμα για το αν το σύνολο του πλαισίου υποβοήθησης ΟΣΔΕ παρέμενε σε ισχύ καθώς η παράταση της πιστοποίησης που δόθηκε πέρυσι από τον Υπουργό αφορούσε στην υποβολή των δηλώσεων για το έτος 2021.

Η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ, όπως είχε υποχρέωση, απευθύνθηκε στον ΟΠΕΚΕΠΕ ενημερώνοντάς τον για τη λήξη της πιστοποίησής της και ζητώντας του να προβεί στις όποιες ενέργειες απαιτούνται, δεδομένων των αναγκών εξυπηρέτησης των αγροτών για την υποβολή διοικητικών πράξεων διαμέσου των ΚΥΔ. 

Μετά από την ανταλλαγή των σχετικών εγγράφων, λάβαμε έγγραφη διαβεβαίωση από τον Υπουργό κ. Λιβανό ότι η πιστοποίηση μας εκτείνεται έως και την 15/2/2022 για την ολοκλήρωσηόλων των διοικητικών ενεργειών που αφορούν μόνο στο έτος υποβολής του 2021.

Με δεδομένη πλέον τη διασφάλιση της νομιμότητας, η GAIA ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ θέτει άμεσα σε πλήρη λειτουργία το σύνολο των υπηρεσιών της σύμφωνα με το ρόλο της ως Φορέας Συντονισμού, ώστε να μην χαθεί πλέον άλλος χρόνος έως την καταληκτική ημερομηνία της 15ης Φεβρουαρίου.


Δεν υπάρχουν σχόλια: