Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2022

ΚΕΕΕ: Μεγάλη συμμετοχή στην τηλεδιάσκεψη με τους υπεύθυνους επικοινωνίας των Επιμελητηρίων της χώρας


 Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η πρώτη διαδικτυακή επικοινωνία μεταξύ των υπεύθυνων επικοινωνίας των Επιμελητηρίων Ελλάδος και της ΚΕΕΕ.

Στην τηλεδιάσκεψη συμμετείχαν 54 Εκπρόσωποι Επιμελητήριων, με σκοπό μιας πρώτης γνωριμίας των ανθρώπων που βρίσκονται στο κομμάτι της επικοινωνίας με τους υπευθύνους του Γραφείου Τύπου της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, με στόχο την ανάδειξη των δράσεων της επιμελητηριακής κοινότητας.

Οι εκπρόσωποι Τύπου των Επιμελητηρίων έθεσαν τις απόψεις τους καθώς και τους προβληματισμούς τους αναφορικά με το πώς θα μπορούσε να βελτιωθεί η επικοινωνία του κάθε Επιμελητηρίου ξεχωριστά προκειμένου να ενισχυθεί ο επιμελητηριακός θεσμός.

Ο κ. Βαγγέλης Γιακουμής υπεύθυνος του Γραφείου Τύπου της ΚΕΕΕ μαζί την συνάδελφό του κα Ευδοκία Μύτιλη που θα «τρέξουν» το κομμάτι της επικοινωνίας, άκουσαν με προσοχή τις τοποθετήσεις των εκπροσώπων καθώς επίσης και τους προβληματισμούς τους για το πώς θα μπορέσει να λειτουργήσει ένας δίαυλος επικοινωνίας προς το συμφέρον του συνόλου της επιμελητηριακής κοινότητας και της τόνωσης της επιχειρηματικότητας.

Στη συνάντηση, μεταξύ άλλων, τονίστηκε η αναγκαιότητα ύπαρξης μιας κοινής γραμμής ενημέρωσης και πληροφοριών καθώς επίσης και η δημιουργία των απαραίτητων «εργαλείων» ώστε το πολύ σημαντικό κομμάτι της επικοινωνίας του κάθε Επιμελητηρίου, να αξιοποιηθεί για τη δημιουργία μιας ευρύτερης ενημέρωσης των επιμελητηριακών και επιχειρηματικών δράσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: