Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2022

Τηλεδιάσκεψη του Προέδρου της Κ.Ε.Ε.Ε. με την επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Γραφείου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα

 


Συνάντηση γνωριμίας μέσω τηλεδιάσκεψης είχε ο Πρόεδρος της Kεντρικής   Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος κ. Γιάννης Χατζηθεοδοσίου με την κυρία Νιόβη Ρίγκου, επικεφαλής της  αντιπροσωπείας του Γραφείου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα.

Κατά την συνομιλία, ο πρόεδρος της  Κ.Ε.Ε.Ε  ενημέρωσε την επικεφαλής του Γραφείου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα για το έργο που κάνουν τα Επιμελητήρια όλης της χώρας μηδενός εξαιρουμένου, καθώς και για τον υποστηρικτικό ρόλο που έχουν προς τις επιχειρήσεις την αγορά και την οικονομία  ιδίως σε συνθήκες πανδημίας που εκεί το έργο τους είναι πολύ δυσκολότερο.

Από την πλευρά της η επικεφαλής της αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα ευχαρίστησε τον πρόεδρο κ.  Γιάννη Χατζηθεοδοσίου για την πλήρη ενημέρωση που της παρείχε για τον επιμελητηριακό θεσμό και συμφώνησαν από κοινού να υπάρξουν μέσα στο 2022 κοινές δράσεις με στόχο την ενημέρωση των Ευρωπαίων Επιτρόπων για τον ρόλο των ελληνικών Επιμελητηρίων και των ελληνικών επιχειρήσεων.

Η συνομιλία  ήταν ιδιαίτερα εποικοδομητική, καθώς υπήρξε συναντίληψη  των δύο πλευρών για το σημαντικό ρόλο των Επιμελητηρίων της χώρας στην προοπτική της ελληνικής οικονομίας. 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: