Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Νέο Προεδρείο στο Δήμο Λεβαδεών


 Πραγματοποιήθηκαν σήμερα οι δημαιρεσίες για την εκλογή νέου Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, όπως προβλέπεται από τον νόμο.

"Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον απερχόμενο Πρόεδρο, κ. Αλέξανδρο Μητά, για τις υπηρεσίες που προσέφερε στο Δημοτικό Συμβούλιο. Σε δύσκολες συνθήκες, που δεν έχουν επαναληφθεί, ολοκλήρωσε την θητεία του, καταφέρνοντας να προάγει την διαλογικότητα, την ισονομία και την πολυφωνία στις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου.
Και να ευχηθώ καλή δύναμη και καλή τύχη στην νέα Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου, κα Βάλια Καραβά με την ευχή να συνεχιστεί η ποιοτική διεξαγωγή των συνεδριάσεων, στην οποία δεσμεύομαι να συμβάλλω καθοριστικά.
Την θέση του Αντιπροέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου καταλαμβάνει ο κ. Αθανάσιος Φορτώσης, αντικαθιστώντας τον κ. Κώστας Γαλανός τον οποίο και ευχαριστώ για τις υπηρεσίες του.
Στην θέση της Γραμματέα του Δημοτικού Συμβουλίου παραμένει η κα Νάνσυ Χέβα την οποία και ευχαριστώ.
Κλείνοντας, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους νεοεκλεγέντες στις θέσεις των Επιτροπών και να ευχαριστήσω για τις υπηρεσίες τους όσους απέρχονται" ανέφερε στη σχετική του ανάρτηση ο Δήμαρχος Λεβαδεών κ. Γιάννης Ταγκαλέγκας.Δεν υπάρχουν σχόλια: