Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

Έκτακτη Σύγκλιση Σ.Ο.Π.Π. πραγματοποιήθηκε στη Δ/νση Πολιτικής Προστασίας Βοιωτίας για την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων με την ονομασία ΕΛΠΙΔΑ - Φανή Παπαθωμά: «Βρισκόμαστε σε επιφυλακή»

 


   Έκτακτη Σύγκλιση  Σ.Ο.Π.Π. πραγματοποιήθηκε με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη  Π. Ε. Βοιωτίας, Φανής Παπαθωμά,  στο γραφείο της Δ/νσης Πολιτικής Προστασίας Βοιωτίας για την αντιμετώπιση των καιρικών φαινομένων με την ονομασία ΕΛΠΙΔΑ που θα επηρεάσει τη χώρα μας τις επόμενες ημέρες  με έντονες χιονοπτώσεις και στην ευρύτερη περιοχή του Ν. Βοιωτίας .



   Στην σύσκεψη συμμετείχαν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς για την λήψη μέτρων βάση των μνημονίων ενεργειών.

   Η Αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Βοιωτίας Φανή Παπαθωμά τόνισε ότι: «Βρισκόμαστε σε επιφυλακή. Είμαστε σε άριστη συνεργασία και διαρκή επικοινωνία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς και υπηρεσίες. Τα μηχανήματα μας θα βρίσκονται διάσπαρτα σε κομβικά σημεία του νομού από τις 2:00 π.μ του Σαββάτου και θα είναι σε ετοιμότητα σύμφωνα με το επιχειρησιακό μας σχεδιασμό για την άμεση επέμβαση όπου χρειαστεί. Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια των πολιτών. Καλώ τους πολίτες  να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να αποφεύγουν τις άσκοπες μετακινήσεις.  Όλος  ο μηχανισμός  και όλοι οι εμπλεκόμενοι  υπάλληλοι είναι σε επιφυλακή. Είμαστε όλοι στις θέσεις μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: