Παρασκευή 21 Ιανουαρίου 2022

Σε Λιβαδειά και Θήβα ο Παύλος Μαρινάκης μαζί με στελέχη της Νέας Δημοκρατίας

 


Το νομό Βοιωτίας επισκέφτηκε ο Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Παύλος Μαρινάκης, συνοδευόμενος από το Γραμματέα Οργανωτικού Στέλιο Κονταδάκη, τον βουλευτή του νομού Ανδρέα Κουτσούμπα και τον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Βοιωτίας Νίκο Λύγγο.

Κατά τη διάρκεια της παρουσία τους στο νομό, το κλιμάκιο της Νέας Δημοκρατίας βρέθηκε στην Λιβαδειά, όπου επισκέφθηκε το νοσοκομείο της πόλης, συνομιλώντας με το Διοικητή Νοσοκομείου Λιβαδειάς-Θηβών Θάνο Τσαντήλα για την ενίσχυση του νοσοκομείου και συνολικά της ΥΠΕ κατά τη διάρκεια της πανδημίας, τις ανάγκες του νοσοκομείου σε ιατρονοσηλευτικό προσωπικό, αλλά και την πρόοδο που έχει σημειωθεί στον τομέα της Υγείας.

Όπως ανέφερε ο κ. Τσαντήλας, στο νοσοκομείο λειτουργούν 31 κλίνες covid, 13 από τις οποίες λειτουργούν ως Mονάδες Aυξημένης Φροντίδας, ενώ υπάρχει ειδικός χώρος αρνητικής πίεσης στον οποίο εξετάζονται από τα περιστατικά ύποπτα για τον κορονοϊό.
Διαβάστε αναλυτικά στο 

https://www.newsbeast.gr/politiki/arthro/8223044/se-livadeia-kai-thiva-o-pavlos-marinakis-mazi-me-stelechi-tis-neas-dimokratias?fbclid=IwAR0VlSpYkq43Scjq-bZMan1ZjcswcchtzOCO14NTsFqKeVNdrDnEo0YgZxI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

ΤΑΔΕ ΕΦΗ

ΤΑΔΕ ΕΦΗ
Καθημερινά,10.00 με 12.00 το πρωί, με την Έφη Ντίνη