Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

H απόφοιτος Καλλιόπη Ζερβάκου το ΓΕΛ Διστόμου Άσπρων Σπιτιών βραβεύτηκε από την Eurobank στην Αθήνα – Τιμητική πλακέτα και στο ΓΕΛ για τις επιτυχίες του!


Τους 339 αριστούχους αποφοίτους Λυκείων των Νομών Αττικής, Εύβοιας, Βοιωτίας και Φωκίδας βράβευσε η Eurobank στην Αθήνα, στο πλαίσιο του Προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία» που αποτελεί το μακροβιότερο πρόγραμμα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης του ομίλου Eurobank. Η φετινή βράβευση είχε μια ιδιαίτερα για την τοπική κοινωνία της περιοχής μας καθώς από το ΓΕΛ Παραλίας Διστόμου Άσπρων Σπιτιών  βραβεύτηκε η απόφοιτος μαθήτρια, Ζερβάκου Καλλιόπη και το Λύκειο Διστόμου Άσπρων Σπιτιών με τιμητική πλακέτα  που με τη μαθήτριά του διακρίθηκε στην πρώτη θέση στ Νομό Βοιωτίας! Να σημειωθεί πως Διευθύντρια του Λυκείου είναι η Ορχομένια κα Καίτη Καρανάσου. 


Διανύοντας τη δεύτερη δεκαετία διεξαγωγής του, το Πρόγραμμα αυτό αποτυπώνει τη σταθερή απόφαση της Eurobank να στηρίζει την Παιδεία, κύριο παράγοντα σύγκλισης ισοδύναμων ευκαιριών και δυνατοτήτων, ως πυρήνα της δημοκρατίας και κύριο χαρακτηριστικό κάθε πολιτισμένης και ανεπτυγμένης κοινωνίας, ιδιαίτερα σε περιόδους που τα περιθώρια πολλών οικογενειών να στηρίξουν τις σπουδές των παιδιών τους είναι δραματικά συμπιεσμένα.


Στο πλαίσιο του Προγράμματος, το οποίο αφορά όλους τους μαθητές και μαθήτριες της Γ’ Λυκείου, η Eurobank επιβραβεύει κάθε χρόνο τον αριστούχο απόφοιτο που συγκέντρωσε τον μεγαλύτερο αριθμό μορίων πρόσβασης (πάνω από 18.000) στην τριτοβάθμια εκπαίδευση σε κάθε ένα από τα 1.760 Γενικά και Επαγγελματικά Λύκεια της χώρας. Η επιβράβευση του κάθε αριστούχου συνοδεύεται από το χρηματικό ποσό των 800 ευρώ.
Τα βραβεία των Λυκείων απένειμαν, ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank κ. Γιώργος Ζανιάς και οι αναπληρωτές Διευθύνοντες Σύμβουλοι της Eurobank κκ. Σταύρος Ιωάννου, Θεόδωρος Καλαντώνης και Κωνσταντίνος Βασιλείου.


Η Διευθύντρια του ΓΕΛ Παραλίας Διστόμου Άσπρων Σπιτιών και ο Σύλλογος Καθηγητών «εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια στην Καλλιόπη Ζερβάκου που αρίστευσε στις Πανελλαδικές Εξετάσεις  2019  και διακρίθηκε με την εισαγωγή της στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και με την πρώτη θέση της, «Πρώτη εκ των Πρώτων » στο Νομό Βοιωτίας. 
Της ευχόμαστε καλή συνέχεια και  πάντα επιτυχίες στις επόμενες προκλήσεις της φοιτητικής της ζωής  και ευελπιστούμε να αποτελέσει πρότυπο και να συμπαρασύρει και τους υπόλοιπους μαθητές μας σε ανάλογες επιτυχίες!» καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους.

Συγχαρητήρια κι` από εμάς τους αριστούχους μαθητές
 αλλά και στους εκπαιδευτικούς τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια: