Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Φονικό στις Θεσπιές Βοιωτίας: Νέα ευρήματα μετά το αιματηρό επεισόδιο -Εντοπίστηκαν μάσκες, όπλα και φυσίγγια

Συγκλονισμένη εξακολουθεί να παραμένει η τοπική κοινωνία στις Θεσπιές Βοιωτίας μετά το άγριο φονικό που σημειώθηκε μεταξύ δύο οικογενειών που είχαν εταιρείες σεκιούριτι. Πατέρας μαζί με τον γιο του έπεσαν νεκροί από πυροβολισμούς, ενώ την ίδια ώρα τρία ακόμη άτομα τραυματίστηκαν, με έναν 33χρονο να υποβάλλεται σε λεπτή χειρουργική επέμβαση και πλέον η κατάστασή του να χαρακτηρίζεται σταθερή, αλλά ιδιαίτερα κρίσιμη. Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας μετά το περιστατικό πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε οικίες, γραφεία ιδιωτικών επιχειρήσεων, αυτοκίνητα αλλά και αλσύλλιο όπου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, όπλα και σφαίρες.

Συγκεκριμένα, εντοπίστηκαν:
κυνηγετικό όπλο με δύο φυσίγγια,
αυτοσχέδιο λειόκαννο όπλο χειρός με έξι (6) φυσίγγια,
πιστόλι με δύο (2) γεμιστήρες,
ξίφος τύπου «ΚΑΤΑΝΑ» συνολικού μήκους (52) εκατοστών,
μαχαίρι συνολικού μήκους (17) εκατοστών,

Φωτογραφία: Ελληνική Αστυνομία
(2) σουγιάδες,
μία βολίδα,
θήκη πυροβόλου όπλου,
ένας ασύρματος,
σπρέι πιπεριού,
δύο μάσκες,
(66) φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων και (21) κάλυκες.


Τι οδήγησε στο άγριο φονικό στις Θεσπιές Βοιωτίας
Οι αρχές προσπαθούν να ενώσουν τα κομμάτια ου παζλ προκειμένου να φτάσουν στην πλήρη εξιχνίαση της υπόθεσης. Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, οι εμπλεκόμενοι στο αιματηρό περιστατικό είχαν κόντρα εδώ και παρά πολλά χρόνια, με πληροφορίες να αναφέρουν ότι ένα ακόμη περιστατικό είχε σημειωθεί πριν από δύο χρόνια στις Αλυκές Βοιωτίας. Η κόντρα των δύο πλευρών, όπου είχαν και συγγένεια μεταξύ τους, φαίνεται να κορυφώθηκε το μεσημέρι της 13ης Δεκεμβρίου, όταν οι σφαίρες άρχισαν να πέφτουν βροχή έξω από το Γενικό Λύκειο Θεσπιών με αποτέλεσμα δύο άτομα, πατέρας και γιος, να βρουν τραγικό θάνατο.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο ότι πατέρας και γιος είχαν εταιρεία σεκιούριτι η οποία είχε αναλάβει την φύλαξη του σχολείου, το οποίο βρίσκεται στο κέντρο του χωριού και αποτελεί σημείο διαφήμισης. Ωστόσο, ο δήμος ανέθεσε τελικά την φύλαξή του στην εταιρεία του ανιψιού. Τότε, ο ανιψιός μετέβη στο σχολείο με άλλα δυο άτομα προκειμένου να κατεβάσει την διαφημιστική πινακίδα του θείου του και να βάλει της δικής του εταιρείας με αποτέλεσμα στιγμές αργότερα να βγουν τα όπλα και να σημειωθεί το αιματηρό επεισόδιο.
Πηγή: iefimerida.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια: