Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Και εγένετο... η Εταιρεία Διοίκησης και Διαχείρισης Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων Ασωπού Βοιωτίας Α.Ε. - Από τον Μπακογιάννη... στο Σπανό το "στοίχημα" της εξυγίανσης της περιοχής του Ασωπού


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος του ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ έχουν τη χαρά να ανακοινώσουν ότι η πανηγυρική Εκδήλωση Υπογραφής του Ιδρυτικού Συμβολαίου της Εταιρείας Διοίκησης και Διαχείρισης Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων Ασωπού Βοιωτίας Α.Ε. με διακριτικό τίτλο Ε.Δ.Ε.Π  Ο.Α ΑΕ που πραγματοποιήθηκε την 6η Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 17.30,  στη Βιβλιοθήκη του Μακαριότατου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερωνύμου στα Οινόφυτα, την οποία  μας παραχώρησε ευγενώς, στέφθηκε από πλήρη επιτυχία.







Στην Εκδήλωση είχαν προσκληθεί παρέστησαν και χαιρέτησαν, οι Βουλευτές κ.κ. Ευάγγελος Αποστόλου και Γεώργιος Μουλκιώτης , ο Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας και Πρόεδρος της ΕΑΝΕΠ ΑΕ κ. Φάνης Σπανός , οι Αντιπεριφερειάρχες κυρία Φανή Παπαθωμά, Χάρης Σανιδάς και Ηλίας Μπουρμάς, οι Δήμαρχοι Αθηναίων, Τανάγρας, Λιβαδειάς, Θηβαίων, και Ωρωπού κ.κ Κώστας Μπακογιάννης, Βασίλης Περγάλειας, Γιάννης Ταγκαλέγκας, Γεώργιος Αναστασίου και Γεώργιος Γιασημάκης, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κύριος Παναγιώτης Αγνιάδης , ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΤΒΑ ΒΙΠΕ και Αντιπρόεδρος της Εταιρείας Ανάπτυξης του Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων-Ασωπού  ΑΕ κύριος Αθανάσιος  Ψαθάς, oi κ.κ Μιχάλης Μητσόπουλος Διευθυντής τομέα Επιχειρηματικού Περιβάλλοντος και Ρυθμιστικών Πολιτικών και Ιωάννης Λαϊνάς associate advisor του ΣΕΒ και ο Οικονομικός Επόπτης του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κύριος Λουκάς Παπαχαραλάμπους. Την  αίθουσα κατέκλεισαν εκτός των Ιδρυτών, πλήθος εγκατεστημένων επιχειρήσεων στο Επιχειρηματικό Πάρκο Εξυγίανσης και Ανάπτυξης Οινοφύτων και σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΒΣΕ.
Εκφράζουμε την πλήρη ικανοποίηση μας γιατί από τις τοποθετήσεις τόσο των βουλευτών, όσο του Περιφερειάρχη κυρίου Φάνη Σπανού, του Δημάρχου Αθηναίων κυρίου Κώστα Μπακογιάννη του Δημάρχου Τανάγρας κυρίου Βασίλη Περγάλεια καθώς και όλων των άλλων ομιλητών, ανεδείχθη η σημασία του έργου που θα συντελεσθεί στην περιοχή με περιβαλλοντικό , κοινωνικό και αναπτυξιακό πρόσημο. Ανεδείχθη επίσης η ισχυρή βούληση των επιχειρήσεων να προχωρήσουν σταθερά στην υλοποίηση του έργου με την στήριξη της Πολιτείας  και τη συναίνεση της κοινωνίας.
Η Εταιρεία Διοίκησης και Διαχείρισης Επιχειρηματικού Πάρκου Οινοφύτων Ασωπού Βοιωτίας Α.Ε. , όπως την παρουσίασε ο Πρόεδρος του ΣΒΣΕ κύριος Νικόλαος Κουδούνης ιδρύθηκε από 23 εγκατεστημένες επιχειρήσεις με συνολική έκταση 2033 στρ. που αντιπροσωπεύει το 43% των δομημένων εκτάσεων του ΕΠΕ και υπερκαλύπτει κατά πολύ την ελάχιστη έκταση που απαιτούσε ο νόμος. Το αρχικό μετοχικό κεφάλαιο ανήλθε σε 50.000. € .

Τέλος το Διοικητικό Συμβούλιο και ο Πρόεδρος του ΣΒΣΕ εκφράζουν τις ευχαριστίες τους προς τη Διευθύντρια της Βιβλιοθήκης κυρία Αδαμαντία Ματθαίου-Λιάπη για την ευγενική υποδοχή στο χώρο, την εξαιρετική οργάνωση και την φιλοξενία που μας προσέφεραν.


ΣΎΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΩΝ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Νικόλαος Κουδούνης
Πρόεδρος ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: