Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019

Για ένατη συνεχή χρονιά ο περίπτερο του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της πόλης


Αγαπητοί μας φίλοι,
Πιστοί στο ραντεβού μας για ένατη συνεχή χρονιά, σας προσκαλούμε να έρθετε στην παρέα μας το πρωί της  Τετάρτης 18  Δεκεμβρίου 2019 από τις 10:30 έως 13:00 στο  περίπτερο του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λιβαδειάς στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό της πόλης μας.
Μπορείτε να φέρετε στο περίπτερό μας τα παιχνίδια σας που δεν χρησιμοποιείτε πια, το παραμύθι που το διαβάσατε πολλές φορές και θέλετε να το χαρίσετε καθώς και ό,τι άλλο εσείς πιστεύετε πως θα ήταν χρήσιμο στον φίλο σας ή σε κάποιο άλλο παιδάκι που τα έχει ανάγκη.
Γράψτε τις ευχές σας σε ένα κουτί γάλα, χαρίστε μια ζωγραφιά, δώστε το δικό σας μήνυμα συμπαράστασης στον πάσχοντα συνάνθρωπό μας.
Οι εθελοντές του Περιφερειακού Τμήματος του ΕΕΣ Λιβαδειάς θα είναι εκεί να σας καλωσορίσουν, να σας αγκαλιάσουν, να σας κεράσουν γλυκίσματα και με την σειρά τους να σας δώσουν το δικό τους δωράκι για τις Άγιες Ημέρες των Χριστουγέννων.
Ελάτε να δώσουμε χαρά στους συνανθρώπους μας που μας έχουν ανάγκη!
ΓΙΝΕ ΚΙ ΕΣΥ ΕΘΕΛΟΝΤΗΣ,  ΜΠΟΡΕΙΣ!

Με εκτίμηση,
                                                               Εκ μέρους του Δ.Σ                                          


         Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                                                   Η ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ ΜΠΙΝΙΟΥ                                                             ΕΥΣΤΑΘΙΑ ΚΑΦΡΙΤΣΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: