Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Τη συμμετοχή επαγγελματιών στο Χριστουγεννιάτικο χωριό ζητά ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς

Αγαπητοί συνάδελφοι,
Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθμ. 411/2019 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Λεβαδέων εγκρίθηκε η συνδιοργάνωση χριστουγεννιάτικων εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Λεβαδέων με τον Εμπορικό Σύλλογο Λιβαδειάς, την Ομοσπονδία Επαγγελματιών & Βιοτεχνών Εμπόρων π. Επαρχίας Λιβαδειάς και το Σωματείο Εστίασης Επαρχίας Λιβαδειάς “Νέα Εστίαση” και η παραχώρηση κοινόχρηστων χώρων για τη δημιουργία της “Χριστουγεννιάτικης Παιχνιδούπολης” και του “Χριστουγεννιάτικου Χωριού”.
Ο Σύλλογος μας θα συμμετάσχει στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν στον παρόχθιο υπαίθριο χώρο πεζόδρομος Ορφέως (χώρος παλαιού ΚΤΕΛ), όπου θα δημιουργηθεί το Χριστουγεννιάτικο Χωριό με την τοποθέτηση σπιτιών και παιχνιδιών για τα παιδιά.
Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται να τους παραχωρηθεί κάποιο σπιτάκι στην υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά του Χωριού, όπου θα διατίθενται (γούρια, γλυκίσματα, κλπ) παρακαλούνται να δηλώσουν τη συμμετοχή τους μέχρι τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019. Η υπαίθρια χριστουγεννιάτικη αγορά θα λειτουργεί κάθε μέρα από τις 10:00 έως 22:00 από την Τετάρτη 18 Δεκεμβρίου 2019 – Δευτέρα 6 Ιανουαρίου 2020.
Στο πλαίσιο της Κοινωνικής Εταιρικής Ευθύνης του Συλλόγου μας, θα διατεθούν 600 εισιτήρια ελεύθερης πρόσβασης στα παιχνίδια που θα λειτουργούν στο χωριό σε παιδιά οικογενειών που είναι δικαιούχοι των Κοινωνικών Δομών του Δήμου Λεβαδέων, ενώ τρόφιμα και άλλα είδη καθημερινής υγιεινής θα διατεθούν στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Λεβαδέων. Μέσω των ανωτέρω δράσεων ο Σύλλογος μας στηρίζει έμπρακτα τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας.
Ευχόμαστε σε όλους οικογενειακή και επαγγελματική ευημερία.

Με εκτίμηση

το Δ.Σ. του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια: