Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Ενημέρωση για την κακοκαιρία από την Αντιπεριφερειάρχη της Π. Ε. Βοιωτίας κα Φανή Παπαθωμά


 Είμαστε ακόμα σε επιφυλακή. Δεν αντιμετωπίσαμε κανένα πρόβλημα ως τώρα.
   Κατά τη διάρκεια της νύχτας δεν αναφέρθηκε καμιά ζημιά  ή κάποιο ατύχημα.
   Χιονοπτώσεις συνεχίζονται ως τώρα πάνω από τα 1.500μ. στην περιοχή του Παρνασσού
   Οι αντιπλημμυρικές  εργασίες μας λειτούργησαν με τον καλύτερο τρόπο , έχοντας ολοκληρώσει ως Π.Ε.Β.  το 80% και πλέον των ρεμάτων του Νομού μας .
   Η πολιτική προστασία και οι τεχνικές μας υπηρεσίες ήταν σε επιφυλακή καθ΄ όλη τη διάρκεια της νύχτας , κάνοντας ελέγχους στο επαρχιακό οδικό μας δίκτυο , με παρεμβάσεις όπου χρειάστηκε. Βεβαίως παραμένουμε σε επιφυλακή μέχρι τη λήξη του φαινομένου .
   Τις επόμενες μέρες αναμένουμε κατά τόπους καταιγίδες, χωρίς ιδιαίτερη ένταση με νότιες κατευθύνσεις .    Τεχνική σύσκεψη θα πραγματοποιήσουμε σήμερα γύρω στις 11:00 π.μ. στο Χιονοδρομικό Κέντρο Παρνασσού , μαζί με την Πολιτική Προστασίας της έδρας και τον υπεύθυνο Αντιπεριφερειάρχη Πολιτικής Προστασίας κ. Καρακάτζα Αθανάσιο .

«Ο χειμώνας μας επισκέφτηκε για τα καλά . Είμαστε έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα και βεβαίως το σημαντικότερο όλων είναι η αποτελεσματική λειτουργία των αντιπλημμυρικών μας έργων , σε όλο το μήκος και πλάτος του Νομού μας .Παραμένουμε όλοι στις θέσεις μας» τόνισε η Αντιπεριφερειάρχης της Π. Ε. Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: