Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019

Η Στερεοελλαδίτισσα δημοσιογράφος κα Έφη Ντίνη στο ΔΣ του Ελληνικού Τμήματος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων (AEJ)

Το νέο μέλος του ΔΣ του Ελληνικού Τμήματος της AEJ κα Έφη Ντίνη
με την Πρόεδρο κα Σάγια Τσαουσίδου (δεξιά) και τον κ. Παναγιώτη Σφαέλο (αριστέρα). 

Στην επαγγελματική σου διαδρομή, μπορείς να πετύχεις πολλές και ποικίλες διακρίσεις! Η «επιλογή» των συναδέλφων σου και την εκτίμησή τους, όμως, δεν είναι μια «εύκολη κατάκτηση», γι` αυτό και η σημερινή ανάδειξη της αγαπητής Στερεοελλαδίτισσας δημοσιογράφου κας Έφης Ντίνη στο ΔΣ του Ελληνικού Τμήματος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων δεν είναι μόνο άξιο αναφοράς για την ίδια, αλλά και για την περιφερειακή ενημέρωση γενικότερα.



Μια συνάδελφος μάχιμη, ακούραστη, δυναμική, με πλούσια διαδρομή στον έντυπο και ηλεκτρονικό Τύπου, «ακούγεται» κυριολεκτικά σε Εύβοια και Βοιωτία καθημερινά μέσα από το πρωϊνό της ενημερωτικό μαγκαζίνο «Τάδε ... έφη» στη συχνότητα του ΕΥΡΙΠΟΣ 90FM αλλά και διαδικτυακά, όπως επίσης … διαβάζεται μέσα από τη σελίδα της  www.eviakosmos.gr και «Τα Νέα της Ερέτριας», μια ιδιαίτερα προσεγμένη περιφερειακή έκδοση.

Η αναγνώρισή της ήρθε πολύ νωρίς στη ζωή της, μέσα τη συνεργασία με τον κ. Γιώργο Παπαδάκη στο "Καλημέρα Ελλάδα" του ΑΝΤ 1, γεγονός που αποτέλεσε για την αγαπητή Έφη μια δυναμική αφετηρία, γεγονός που επισφάγισε την πολύ καλή πορεία της μέχρι σήμερα στο χώρο της δημοσιογραφίας.  

Η κα Έφη Ντίνη, λοιπόν, έθεσε υποψηφιότητα στη σημερινή έκτακτη Γενική Συνέλευση με μοναδικό θέμα την εκλογή ενός μέλους και απέσπασε την απόλυτη πλειοψηφία των μελών που προσήλθαν!
Επόμενη συνάντηση του ΔΣ έχει οριστεί για τον νέο χρόνο, προκειμένου να οργανωθεί και η ετήσια Γεν. Συνέλευση του Φλεβάρη 2020.

Καλή συνέχεια το έργο σας!

Συγχαρητήρια στη φίλη Έφη για την εκλογή της 
ως μέλος του ΔΣ του Ελληνικού Τμήματος της Ένωσης Ευρωπαίων Δημοσιογράφων
 για την Ανεξαρτησία και τη Διαφάνεια στα ΜΜΕ.  

Δεν υπάρχουν σχόλια: