Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου 2019

7ος Περιφερειακός Μαθητικός Διαγωνισμός Στερεάς Ελλάδας για την Επιχειρηματικότητα & την Καινοτομία - Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των εργασιών είναι η 28η Φεβρουαρίου 2020

Όλοι οι φορείς ενώνουμε δυνάμεις για τη νεολαία μας!

Μετά και την ομολογουμένως περσινή επιτυχημένη διεξαγωγή & την εμπνευστική ομιλία του Πίτερ Οικονομίδη που μας καθήλωσε όλους και ειδικά τους μαθητές μας, συνεχίζουμε και φέτος πιο δυναμικά!
Τα Επιμελητήρια της Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο της Περιφερειακής συνεργασίας συνδιοργανώνουν τον 7ο Περιφερειακό Μαθητικό Διαγωνισμό Στερεάς Ελλάδας με θέμα την επιχειρηματικότητα & την καινοτομία.
Σκοπός αυτής της δράσης είναι η διασύνδεση της εκπαίδευσης με την επιχειρηματικότητα, δεδομένου ότι καμία δραστηριότητα δεν μπορεί να έχει επιτυχία και διάρκεια χωρίς το απαραίτητο εκπαιδευτικό υπόβαθρο.
Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων, Σύνδεσμος Βιομηχανιών Στερεάς Ελλάδας & Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης συμμετέχουν & υποστηρίζουν τη διαδικασία, καθώς όλοι μαζί δώσαμε το σύνθημα για την έναρξη του φετινού διαγωνισμού.
Κοινή προσπάθεια όλων, η διασύνδεση της εκπαίδευσης με το επιχειρείν.

Δίνουμε τη δυνατότητα στους νέους μας να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση και τους επιβραβεύουμε για αυτό.

Καλούμε όλους τους μαθητές των Λυκείων και της Γ' Γυμνασίου της Περιφέρειας μας να πάρουν μέρος με πρωτότυπες και ιδιαίτερες ιδέες, να παρουσιάσουν το επιχειρηματικό τους πλάνο, στοχεύοντας στην ανάδειξη των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της Στερεάς Ελλάδας. Προσπαθώντας φέτος να αναβαθμίσουμε περαιτέρω το θεσμό, οι διακριθέντες μαθητές θα πραγματοποιήσουν εκπαιδευτική επίσκεψη σε αντίστοιχες με την εργασία τους επιχείρηση, ώστε να έρθουν σε άμεση επαφή με το πραγματικό περιβάλλον μιας επιχείρησης.
Επισυναπτόμενα, μπορείτε να βρείτε το ενημερωτικό φυλλάδιο και την αφίσα του διαγωνισμού, με τις πληροφορίες συμμετοχής. Επιπλέον, λειτουργεί και σχετική ιστοσελίδα με αναλυτικές πληροφορίες η οποία είναι: www.chambers4youth.gr
Τις αμέσως επόμενες ημέρες θα σταλούν σε όλα τα σχολεία της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, ταχυδρομικά τα έντυπα συμμετοχής για την καλύτερη ενημέρωση των μαθητών.
Καταληκτική ημερομηνία υποβολής των εργασιών είναι η 28η Φεβρουαρίου 2020.
Επιπλέον, προγραμματίζεται πραγματοποίηση ημερίδας ενημέρωσης των μαθητών, προκειμένου να τους ενθαρρύνουμε να συμμετάσχουν, παρέχοντάς τους όλες τις απαραίτητες διευκρινήσεις για τους όρους συμμετοχής στο διαγωνισμό.
                                                               
Καλή επιτυχία σε όλα τα παιδιά γιατί… ΝΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ!


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: