Τρίτη, 29 Αυγούστου 2017

Διεθνές Πρωτάθλημα HELLAS OPEN INTERNATIONAL στην πόλη της Λιβαδειάς

Η Ελληνική Ομοσπονδία Αντιπτέρισης ( Badminton ) σε συνεργασία με την Παγκόσμια και
Ευρωπαική Ομοσπονδία διοργανώνουν το Διεθνές Πρωτάθλημα HELLAS OPEN INTERNATIONAL στην πόλη της Λιβαδειάς από 31 Αυγούστου έως 3 Σεπτεμβρίου 2017.

Συνδιοργανωτές σε αυτό το διεθνές γεγονός είναι η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας , ο Δήμος Λεβαδέων και το Επιμελητήριο Βοιωτίας.

Συμμετέχουν αθλητές και αθλήτριες από 17 χώρες ( Φιλανδία – Σουηδία – Σκοτία – Δανία – Γερμανία – Ολλανδία – Τσεχία – Βουλγαρία – Τουρκία – Ινδία – Ισραήλ – Κύπρος – Τρίνταντ Τομπάγκο – Πορτογαλία – Λευκορωσία – Ελβετία και φυσικά από την Ελλάδα).

Το σύνολο των συμμετοχών είναι 162 entries στα πέντε αγωνίσματα του αθλήματος        ( απλό ανδρών – απλό γυναικών – διπλό ανδρών – διπλό γυναικών – διπλό μικτό)Πυρετώδης είναι η προετοιμασία από πλευρά του Δήμου Λεβαδέων και των ανθρώπων της Ελληνικής Ομοσπονδίας έτσι ώστε να γίνουν οι κατάλληλες παρεμβάσεις στο κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς και να είναι έτοιμο στην έναρξη των αγώνων την Πέμπτη 31 Αυγούστου.

Το πρόγραμμα των αγώνων έχει ως εξής:

Πέμπτη 31/8 από τις 11:00 έως 15:00 όπου θα γίνουν τα προκριματικά.

Παρασκευή 1/9 από τις 9:30 έως τις 21:00 με τους αγώνες των κυρίως ταμπλό.

Σάββατο 2/9 θα πραγματοποιηθούν οι προημιτελικοί και ημιτελικοί από τις 10:00 το πρωί έως 7:00 το απόγευμα

Κυριακή 3/9 από τις 10:00 το πρωί για τους πέντε (5) τελικούς.

Η Ελληνική Ομοσπονδία Αντιπτέρισης , η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, ο Δήμος Λεβαδέων και το Επιμελητήριο Βοιωτίας καλούν όλο το φίλαθλο κοινό να παρευρεθεί στο κλειστό Γυμναστήριο Λιβαδειάς και να παρακολουθήσει από κοντά τις προσπάθειες όλων των αθλητών και αθλητριών.

Με τιμή

Το Δ.Σ

Δεν υπάρχουν σχόλια: