Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017

Ξε….τρέλανε τον Ορχομενό ο Πάνος Κιάμος καλεσμένος της Α.Ε.Ο.
Έναν από τους δημοφιλέστερους καλλιτέχνες της εποχής μας, τον Πάνο Κιάμο, επέλεξε η Αθλητική Ένωση Ορχομενού για να συνδέσει το νέο της ξεκίνημα, διοργανώνοντας μια μουσική βραδιά στο Δημοτικό Στάδιο Ορχομενού το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Φίλοι της ομάδας, φίλοι της διοίκησης, κόσμος από την ευρύτερη περιοχή μας απόλαυσε τον δημοφιλή τραγουδιστή μέχρι τις πρώτες πρωϊνές ώρες, σ` ένα πρόγραμμα με γνωστές τους επιτυχίες αλλά και παλιά αγαπημένα τραγούδια.

Ο Πάνος Κιάμος ευχαρίστησε τη διοίκηση της ομάδας για την πρόσκλησή τους  και η Διοίκηση της Α.Ε.Ο. όλους όσους υποστήριξαν την βραδιά τους, αρχής γενομένης από τη Δημοτική μας αρχή, έως τον τελευταίο φίλαθλο που ήρθε και σ` αυτό τους το κάλεσμα, προκειμένου η ιστορική μας να τύχει ηθικής και υλικής υποστήριξης για να… γυρίσει σελίδα!
 Ευδιάθετος, επικοινωνιακός, με πρόθεση να διασκεδάσει τον κόσμο, μοίρασε το πρόγραμμα του σε δύο μέρη, ενώ βρήκε ευκαιρία να δώσει και αυτόγραφα, σ` όλους ήθελαν να τον δουν από κοντά... Καλή αθλητική σεζόν!

*Αξιοσημείωτη ήταν η συμβολή των εθελοντές, παιδιά της πόλης μας που στήριξαν
 το εγχείρημα της ομάδας μας, όπως τα μέλη του Λαογραφικού Ομίλου Ορχομενού,
  της Μοτολέσχης Ορχομενού και πολλοί άλλοι  


Δεν υπάρχουν σχόλια: