Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017

Ο Παντελής Θαλασσινός στη Λιβαδειά τραγουδά με τη Μικτή Χορωδία Λιβαδειάς Έρκυνα

Με την πολυαναμενόμενη συναυλία του Παντελή Θαλασσινού και της Μικτής Χορωδίας Λιβαδειάς Έρκυνα συνεχίζονται οι εκδηλώσεις των Τροφωνίων 2017 του Δήμου Λεβαδέων, την Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου στις 8.30 το βράδυ, στο Ανοικτό Θέατρο Κρύας στη Λιβαδειά.
 Ο δημοφιλής και αγαπημένος συνθέτης και τραγουδοποιός έρχεται στη Λιβαδειά μαζί με επτά φίλους του, τον Πέτρο Βαρθακούρη στο μπάσο, τον Σωτήρη Μαργώνη στο βιολί, τον Πάνο Δημητρακόπουλο στο κανονάκι, τον Λευτέρη Χαβουτσά στην  κλασική κιθάρα, τον Φίλιππο Λευκαδίτη στα κρουστά και ηχολήπτες τους Γιώργο Καρυώτη και Ευτύχιο Γιαννακούρα ,για να παρουσιάσει  τραγούδια απ’ το γνωστό και άγνωστο ρεπερτόριό του, καθώς και τραγούδια που θα παιχτούν για πρώτη φορά φέτος, και ακόμη τραγούδια απ’ τις δυο τελευταίες του δουλειές με τίτλο: «Να ΄ταν ο πόλεμος χορός» και «Με δυο ρολόγια…».
Γνωστές συνθέσεις και τραγούδια του Παντελή Θαλασσινού θα ερμηνευτούν από τη Μικτή Χορωδία Λιβαδειάς Έρκυνα μαζί με τον ίδιο το συνθέτη, υπό την διεύθυνση του μαέστρου Τοντόρ Καμπακτσίεφ. Στο πιάνο συνοδεύει ο Δημήτρης Ζωγράφος.
Η συναυλία διοργανώνεται από τη Μικτή Χορωδία Λιβαδειάς Έρκυνα και το Δήμο Λεβαδέων.
Τιμή εισιτηρίου 10 ευρώ

Προπώληση : «Πολύτροπο» , Μπουφίδου 16, τηλ. 22610-21090.


Δεν υπάρχουν σχόλια: