Τρίτη, 22 Αυγούστου 2017

Μια συμβολική επίσκεψη στη Π.Υ. Λιβαδειάς από την ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας

Δελτίο τύπου

Επισκεφτήκαμε ως ΟΝΝΕΔ την Πυροσβεστική Υπηρεσία Λιβαδειάς όπου και είχαμε την ευκαιρία να ενημερωθούμε για το έργο της  και να ακούσουμε τα προβλήματα των πυροσβεστών που την επανδρώνουν.

Σε μια περίοδο αυξημένης επικινδυνότητας, λόγω καλοκαιριού, οι πυροσβέστες αποτελούν τους «ήρωες της διπλανής πόρτας» και  παραμένουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα προκειμένου να διασφαλιστεί η δημόσια ασφάλεια και να προστατευτεί το περιβάλλον μας από κάθε οικολογική καταστροφή.
Η  πολιτεία οφείλει να συνδράμει αποφασιστικά στον αγώνα αυτών των ανθρώπων που, πολλές φορές μέσα σε εξοντωτικά ωράρια, υπερβάλλουν εαυτόν για να ανταπεξέλθουν στις κακουχίες που αντιμετωπίζουν.

Ως νέοι, ευχαριστούμε τους άνδρες του Πυροσβεστικού σώματος για την προσφορά τους, αλλά παράλληλα απαιτούμε από τον κατ' ευφημισμόν, όπως αποδείχθηκε το προηγούμενο διάστημα, Υπουργό Προστασίας του Πολίτη κ. Τόσκα, τον καλύτερο συντονισμό των εμπλεκόμενων φορέων τόσο πριν αλλά και κατά την διάρκεια εκδήλωσης πυρκαγιών.

Τέλος, ο Πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Βοιωτίας Καλοπήτας Θοδωρής, χάρισε συμβολικά εκ μέρους της οργάνωσης μας, μια εικόνα της Παναγίας στον Διοικητή της Π.Υ. Λιβαδειάς, Πύραρχο Γεώργιο Σηφάκη, προκειμένου αυτή να φυλάει τους άνδρες του σώματος και να ενισχύει τον αγώνα τους.


Δεν υπάρχουν σχόλια: