Σάββατο 12 Αυγούστου 2017

Μπαίνουν και οι τελευταίες πινελιές για να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του Ι.Ν Αγίου Ιωάννου Νέου Κοκκίνου

 




Το πνευματικό, κυρίως, αλλά και το ουσιαστικό έργο του π. Αβραάμ Δεληανίδη στην ευρύτερη περιοχή του Κοκκίνου του Δήμου Ορχομενού είναι γνωστό, τόσο σ` εκείνους που τυγχάνουν να τον γνωρίζουν από παιδιά, όσο και σ` εκείνους που γίνονται γνώστες των δράσεών του μέσα από τα social media
Ανάμεσα σ` εκείνα, λοιπόν, που μας έκανε γνωστά πρόσφατα είναι και ο αγώνας του να ανακαινιστεί εκ βάθρων ο Ι.Ν Αγίου Ιωάννου Νέου Κοκκίνου. Παρά τη ζέστη των ημερών, την ξεκούραση που όλοι χρειαζόμαστε, εκείνος μαζί με τους συνεργάτες του δουλεύουν ακατάπαυστα προκειμένου οι εργασίες να ολοκληρωθούν το συντομότερο.  
«Να ευχαριστήσουμε ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Ιωάννη Φουρτάκα έχει την αγωνία του αγώνα μας και φρόντισε να έρθει ο μπογιατζής. ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ. Ο Σύρμος, ο Τσοπάνης και ο Αμπτουλά συνεχίζουν τον αγώνα προσφοράς. Η Βάσω, ο Βαγγέλης, ο Δημήτρης και ο Τάσος καθημερινά στις επάλξεις. ΕΚΤΑΚΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ο Χρήστος Δελής ο καλλιτέχνης της σκεπής. Υπάρχουν και άλλοι εθελοντές. Όλα αυτά δεν θα γίνονταν αν δεν ήταν η ΛΑΡΚΟ και ο κ. ΚΩΤΤΑΚΗΣ ο διευθυντής. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ...» γράφει ο αξιαγάπητος ιερέας και δάσκαλος π. Αβραάμ στη προσωπική του σελίδα, την ώρα που μπαίνουν και οι τελευταίες πινελιές. Βοήθειά σας και συγχαρητήρια! 







Δεν υπάρχουν σχόλια: