Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Εγγραφές μαθητών στην Ιππική Σχολή Θήβας “Έφιππος” - Mάθε τα άλογα, γνώρισε τη φύση!

Η Ιππική Σχολή  “ΈΦΙΠΠΟΣ”  λειτουργεί τα τελευταία τρία χρόνια στη Θήβα, και έχει σαν στόχο την ψυχαγωγία, την εκμάθηση και την ενημέρωση σε ότι αφορά τα άλογα.

Στον “Έφιππο” είναι ευπρόσδεκτοι όλοι όσοι θα ήθελαν να δοκιμάσουν το συναρπαστικό άθλημα της ιππασίας και να γνωρίζουν από κοντά τα πανέμορφα αυτά ζώα.

Τα μαθήματα αφορούν αρχάριους και προχωρημένους, λάτρεις των αλόγων (από πέντε ετών και άνω) και πραγματοποιούνται καθημερινά (πρωί ή απόγευμα). 

Για όσους βλέπουν την ιππασία σαν άθλημα, ο έμπειρος προπονητής της σχολής θα τους μυήσει στους κόλπους της αθλητικής ιππασίας καθώς και σε θεωρητικές γνώσεις γύρω από το σπόρ (π.χ. περιποίηση και  φροντίδα του αλόγου) , με σκοπό να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις στην Ελληνική Ομοσπονδία Ιππασίας για την απόκτηση Άδειας Ικανότητας Αθλητή.


Αντίστοιχα, για όσους θεωρούν την ιππασία μια ευκαιρία για επαφή με τη φύση και τα άλογα, η Σχολή Ιππασίας “Έφιππος” θα τους εφοδιάσει με τις απαραίτητες γνώσεις για να απολαύσουν μια βόλτα στη φύση.

Στον χώρο στεγάζεται επίσης παραδοσιακό καφενείο, όπου μπορούν οι επισκέπτες να απολαύσουν τον καφέ τους, παρακολουθώντας το καθημερινό πρόγραμμα μαθημάτων καθώς και λαογραφικό μουσείο, με πολύτιμα εκθέματα από τη Θήβα και την ευρύτερη περιοχή,  που ταξιδεύει τους επισκέπτες πίσω στον χρόνο, για να θυμούνται οι μεγάλοι και να γνωρίσουν την παράδοση οι μικροί.

Η Ιππική Σχολή “Έφιππος” βρίσκεται πλησίον του στρατοπέδου της Θήβας, πίσω από το εργοστάσιο “Καμαρίδης”. Πληροφορίες : 6978877078 (Περικλής Λαλιώτης) , e-mail: info@efippos.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: