Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2014

Μια ξεχωριστή διάκριση για τον κ. Λάμπρο Ρόδη από τους Εθελοντές Αιμοδότες

Τον Δημοσιογράφο - Δντη της ΕΝ ΔΕΛΦΟΙΣ και Πρόεδρο του ΔΣ
 του Δήμου Ορχομενού βράβευσε στην Άμφισσα
 ο Αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας κ. Γιάννης Ράμμος. 
         Το ΔΣ και τα μέλη του Συλλόγου Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας
<ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ> ευχαριστούμε όλους όσους και φέτος μας τίμησαν με την παρουσία τους  και συμμετείχαν στην όμορφη  και συγκινητική εκδήλωση υποδοχής  της φλόγας της «ΑΓΑΠΗΣ» που έγινε  στην Πλατεία Μητροπόλεως  στα πλαίσια  της  12ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας  Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών της ΠΟΣΕΑ την Παρασκευή  19/09/14.
      Μετά την η καθιερωμένη πορεία  στο κέντρο της πόλης με την συμμετοχή   προσκόπων, οδηγών, Πολιτιστικών  Συλλόγων ,Φορέων ,αθλητικών σωματείων,δεκάδων παιδιών όλων των Δημοτικών Σχολείων,εκπαιδευτικών , φοιτητών στο ΤΕΙ της πόλης μας,η φλόγα άναψε με συγκίνηση από όλους .
       Ήταν όλοι τους  μαζί μας : εκπρόσωπος της Ιεράς Μητροπόλεως Φωκίδας  ο Σεβαστός Πατέρας Αντρέας Μανιτάρης ,ο νέος  Δήμαρχος Δελφών Παναγιωτόπουλος  Γ. Αθανάσιος με τους Αντιδημάρχους Δ.Ε Άμφισσας Καραγιάννη Δημήτριο, Δ.Ε. Γραβιάς Ανδρεοπούλου  Μαίρη ,Δ.Ε Γαλαξιδιού Κατερίνα Καραδήμα -Ντούρου ,
ο αντιπεριφερειάρχης Φωκίδας κος Ράμμος Ιωάννης, πολλοί Δημοτικοί  Σύμβουλοι
το ΔΣ του Επιμελητήριου Φωκίδας, ο Διοικ.ΓΝΑ  Δάρρας Στ.,ο πρώην Διοικ.ΓΝΑ και εκπαιδευτικός Κάππος Ευσταθ. Όλοι  από την Υπηρεσία Αιμοδοσίας του ΓΝΑ ,εκπρόσωποι Συλλόγων και άλλοι πολλοί … Όλοι είπαν λίγα καλά λόγια για το θετικό έργο και την πολυετή  προσφορά του ΣΕΑ Άμφισσας.
       Στην συνέχεια έγιναν βραβεύσεις των 1.Μελίνα Σ. Μπάκα(ΠΕΝΕΑ-ΠΑΣΠΑΜΑ) 2.Μπουργανός Δημήτριος( ιατρός αιμοδοσίας ΓΝΑ).3.Περιφ. Εφορεία Προσκόπων Φωκίδας 4.Λάμπρος Ρόδης(Δημοσιογράφος) 5.Λένα Παρασκευά(Δημοσιογράφος) 6.Κιούλογλου Κατερίνα (εκπαιδευτικός)για την βοήθειά τους στο έργο  του Συλλόγου
 καθώς και των εθελοντών αιμοδοτών 1.Λύτρα Ευθ. 2.Πατίδου Ειρ(ΤΕΙ ) 3.Βελέντζα Λένα (Επτάλοφος) 4.Τσώνου Χρυσαφούλα( Γαλαξίδι ) 5.Τουντας  Στάθης (Επτάλοφος) με το μετάλλιο του εθελοντή αιμοδότη.
       Η εκδήλωση έκλεισε  με πλούσιο και εντυπωσιακό μουσικοχορευτικό πρόγραμμα από  τα παιδιά του Μουσικού Σχολείου Άμφισσας, το Χορευτικό τμήμα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γαλαξιδίου ,το Πολιτιστικό Κέντρο Φωκίδας –Χορευτικός όμιλος Άμφισσας και  από παιδιά στο  Μητσάκειο  Ωδείο Άμφισσας .
       Ευχαριστούμε θερμά όλους για την συμμετοχή τους.
      Το Σάββατο και ώρα 11.00 η φλόγα της αγάπης μεταφέρθηκε στο γήπεδο της ΕΠΣΦ  αλλά και στο Κλειστό Γήπεδο Μπάσκετ όπου  την υποδέχτηκαν θερμά παιδιά γονείς και προπονητές των ποδοσφ. ακαδημιών της πόλης μας αλλά και του Μάκαρου Άμφισσας.
    Παράλληλα έγινε και συγκέντρωση τροφίμων για το Κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Δελφών.Η προσπάθεια αυτή θα συνεχιστεί σε συνεργασία με την αρμόδια Υπηρεσία του Δήμου .Ευχαριστούμε όλα τα τοπικά ΜΜΕ για την κάλυψη της εκδήλωσης & όσους βοήθησαν με οποιονδήποτε τρόπο στην επιτυχία της.

  Γίνε και εσύ σήμερα εθελοντής δότης ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ(www.xarise.gr)

Η εθελοντική αιμοδοσία είναι πολιτισμός

ΣΥΛΛΟΓΟΣ  ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ  ΑΙΜΟΔΟΤΩΝ  &  ΔΩΡΗΤΩΝ   ΟΡΓΑΝΩΝ  ΣΩΜΑΤΟΣ
ΓΡΑΦΕΙΑ : ΚΕΝΤΡΟ ΗΜΕΡΑΣ  Γ.Ν .ΑΜΦΙΣΣΑΣ
ΤΚ :33100  -  ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΣΑΛΩΝΩΝ 26- ΤΗΛ /ΦΑΞ:2265072685-
ΜΕΛΟΣ  ΠΟΣΕΑ--ΑΡΙΘ.Μ.Κ.Ο:08509ΣΥΝ11016058Ν0510
email :seaamfissas@yahoo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: