Τετάρτη, 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΔΗΛΩΣΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ από τον Αγροτικό Σύλλογο Ορχομενού

ΔΗΛΩΣΗ -ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ

Με την αρχή της νέα του θητείας ως περιφερειάρχης ο κος Μπακογιάννης , έδωσε το στίγμα της πολιτικής του καθώς και του τρόπου που επιθυμεί να διοικήσει την περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.
Μας φανέρωσε με τον πιο απροκάλυπτο τρόπο πιο είναι το νέο ήθος και ο νέος συναινετικός τρόπος διοίκησης της Περιφέρειας που υποσχόταν προεκλογικά.
Πριν λίγες ημέρες συγκάλεσε διάφορα «στελέχη» και «παράγοντες» της περιφερειακής ενότητας Βοιωτίας σε σύσκεψη με σκοπό τη σύσταση γνωμοδοτικής επιτροπής για την επίλυση του μεγάλου προβλήματος που ονομάζεται Κωπαΐδα.
Τα άτομα που συμμετείχαν σε αυτή τη σύσκεψη ήταν κατά συντριπτική πλειοψηφία δικά του (παραταξιακά-κομματικά ) παιδιά τα οποία επίσης στη συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν από καμία έως μικρή σχέση με την Κωπαΐδα .
Ως δια μαγείας ξέχασε ή αγνόησε και μάλιστα επιδεικτικά τα παιδιά που προεκλογικά ζήτησε ο ίδιος να επισκεφτεί και να συζητήσει μαζί τους ,και τελικά τα επισκέφτηκε δύο φορές , γιατί όπως έλεγε και ο ίδιος είναι οι μοναδικοί που μπορούν να βοηθήσουν στην επίλυση του μείζονος αυτού προβλήματος.
Τα «παιδιά» αυτά είναι ο Αγροτικός Σύλλογος Ορχομενού και ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Ορχομενού οι οποίοι σημειωτέον ο μεν Σύλλογος είναι ο ένας εκ των δύο Συλλόγων που υπάρχουν στη Βοιωτία και μάλιστα ο αρχαιότερος και ο μεγαλύτερος , ο δε Συνεταιρισμός είναι ένας εκ των τριών νομίμων Συνεταιρισμών της Βοιωτίας και αυτός επίσης είναι ο αρχαιότερος και ο μεγαλύτερος από πλευράς μελών-συνεταίρων.
Συν τοις άλλοις αυτοί οι δύο είναι οι ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ φορείς της περιοχής που έχει τον μεγαλύτερο κλήρο στη Κωπαΐδα , μιας και ο Δήμος Αλιάρτου (που είναι ο έτερος δήμος με μεγάλο κλήρο στην Κωπαΐδα ) δεν διαθέτει ούτε Σύλλογο , ούτε Συνεταιρισμό.
Αντί αυτών όμως κάλεσε να συμβουλευτεί τον πρόεδρο Συνεταιρισμού Ανθοχωρίου –Λιβαδειάς, αγρότες , χωρίς κανέναν θεσμικό ρόλο από την περιοχή της Λιβαδειάς, Αγίου Γεωργίου , Θουρίου, κ.λπ., παραταξιακά στελέχη , κομματικά στελέχη και δύο στελέχη της Αριστεράς (για τη στάχτη στα μάτια)οι οποίοι και αυτοί ουδεμία σχέση έχουν με την Κωπαΐδα.
Σύμφωνα με τα παραπάνω
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ:
Τον Περιφερειάρχη κο Μπακογιάννη και την Αντιπεριφερειάρχη της περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας κα Παπαθωμά , η οποία δήλωσε πως δεν ευθύνεται διότι κάποιος «άλλος» το οργάνωσε, λες και τη Βοιωτία τη διοικεί κάποιος «άλλος», για μεθόδευση του ξεπουλήματος της Κωπαΐδας,.
Στη προσπάθειά τους αυτή μάζεψαν όλα τα κομματικά τους στελέχη σε μια συγκέντρωση «παρωδία» με σκοπό τη φωτογράφησή τους και τις δηλώσεις στους δημοσιογράφους , αυτούς που μπορούν να ελέγξουν ώστε να συναινέσουν στην ιδιωτικοποίηση της Κωπαΐδας ,και όχι αυτούς που μπορούν να έχουν μια πλήρη εικόνα για τη Κωπαΐδα και ενδεχομένως χαλάσουν τα μελλοντικά τους σχέδια.
ΚΑΛΟΥΜΕ σε επαγρύπνηση , όλους τους κληρούχους της Κωπαΐδας και γενικότερα όλους τους αγρότες της περιοχής, ώστε να αντιδράσουμε δυναμικά στην εφαρμογή του σχεδίου νέου ήθους και ύφους του νέου περιφερειάρχη , το οποίο προφανώς είναι σχεδιασμένο από μεγάλα συμφέροντα.
Ένα ύφος και ήθος που το ζούμε στο πετσί μας εδώ και πέντε χρόνια και εμπεριέχει ξεπούλημα της Κωπαΐδας στα ιδιωτικά συμφέροντα, νέους φόρους, εισπρακτικές εταιρίες κατασχέσεις περιουσιακών στοιχείων, απαξίωση των χωραφιών μας.
Το νέο ΥΦΟΣ και ΗΘΟΣ ας το εφαρμόσουν στα κομματικά τους παιδιά και όχι στους αγρότες της ΚΩΠΑΪΔΑΣ. ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥΣ
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ 
ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΠΕΤΡΟΜΑΓΟΥΛΑΣ ΟΡΧΟΜΕΝΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: