Κυριακή, 28 Σεπτεμβρίου 2014

Για επικεφαλής στην ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας προτάθηκε ο Δήμαρχος Ορχομενού

Ένα ακόμη «ρεκόρ» πάει να «σπάσει» ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Λουκάς Υπερήφανος, ύστερα από την επανεκλογή του και την κατάκτηση του Δημαρχιακού θώκου για τρίτη φορά (2002, 2006, 2014), καθώς έλαβε πριν λίγες ημέρες  το «πράσινο φως» μιας ισχυρής πλειοψηφίας, Δημάρχων ( όπως οι κκ Σπύρος Νικολάου, Δημήτρης Τζιαχρήστας, Νίκου Σουλιώτη, Ιώαννη Σικιώτη, κ.α.)  και Δημοτικών Συμβούλων απ` όλη τη Περιφέρεια μας εν όψει των εκλογών στην Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Στερεάς Ελλάδας.
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι πιέσεις που ασκήθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα στο πρόσωπό του, τον έπεισαν τελικά να ηγηθεί ενός ψηφοδελτίου, που ακόμη σχηματίζεται, καθώς – μεταξύ άλλων – του αναγνώρισαν πως παραμένει ένας από τους εμπειρότερους Δημάρχους στη Στερεά, «επομένως και ικανότατος για να διοικήσει και την περιφερειακή ένωση Δήμων», όπως του ανέφεραν χαρακτηριστικά στις απανωτές συναντήσεις τους.
Δεδομένου, λοιπόν, αυτής της ευρείας αποδοχής, ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Λουκάς Υπερήφανος «είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει και αυτή τη νίκη»,   όπως λέγεται, αν και ερωτηθείς από το ORCHOMENOS PRESS αρκέστηκε να μας επιβεβαιώσει απλά την πληροφορία, λέγοντάς μας «όταν είναι η ώρα θα πούμε και περισσότερα».

Ανεξαρτήτως του αποτελέσματος των εκλογών της Γενικής Συνέλευσης ( που αναμένουμε να οριστεί) τονίζουμε πως η ανάδειξή του κ. Υπερήφανου ως επικεφαλής, αποτελεί για την αυτοδιοικητική μας ζωή ένα ξεχωριστό γεγονός και τιμή – αν μη τι άλλο - για τα τον τόπο μας,  που ο Δήμαρχος μας θα διεκδικήσει ένα ακόμη αξίωμα.  Του ευχόμαστε «καλή επιτυχία»!

Δεν υπάρχουν σχόλια: