Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

Γιατρέ, καλώς ήλθες στην πόλη μας!

Μια σχέση χρόνων κεφαλαιοποίησε ο γνωστός Λειβαδίτης επιστήμονας κι ένας αξιαγάπητος άνθρωπος, ο κ. Γιάννης Περγαντάς, Ειδικός Παθολόγος, που εγκαινίασε και επίσημα απόψε το νέο του ιατρείο στην πόλη του Ορχομενού (στο χώρο του τέως Ειρηνοδικείου Ορχομενού). 


Πλαισιωμένος από συγγενείς, φίλους, συναδέλφους, φαρμακοποιούς και φυσικά πολλούς από εκείνους τους συμπολίτες μας με τους οποίους έχει αναπτύξει στενές ανθρώπινες σχέσεις, ο κ. Περγαντάς – με τις ευλογίες και της Εκκλησίας – κυριολεκτικά πλημμυρίστηκε μέσα στα λουλούδια, δείγμα κι αυτό της αγάπης και εκτίμησης που του τρέφουν όλοι όσοι έχουν συνεργαστεί μαζί του.


Κι` ανάμεσά τους πολλά πρόσωπα της δημόσιας ζωής του τόπου μας, όπως ο Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας κ. Γιώργος Μουλκιώτης, η Αντιπεριφερειάρχης κα Φανή Παπαθωμά, ο Δήμαρχος Ορχομενού κ. Κώστας Ξηρογιάννης, ο τέως Δήμαρχος κ. Λουκάς Υπερήφανος, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Παναγιώτης Αγνιάδης, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Λιβαδειάς – Θηβών κ. Κώστας Γκιζίμης, κ.α.

Το ORCHOMENOS PRESS – που αποδέχθηκε με χαρά την πρόσκληση του κ. Περγαντά – τον ευχαριστεί δημόσια για δύο λόγους: Ο πρώτος έχει να κάνει με το γεγονός ότι αφουγκράστηκε την πολυετή ανάγκη των συμπολιτών μας αλλά και των κατοίκων του ευρύτερο τόξου από την παρουσία ενός  ΓΙΑΤΡΟΥ (!!!) και δεύτερον εξ` αιτίας του γεγονός πως η παρουσία του στον Ορχομενό – όπως μας υποσχέθηκε – δεν αποκλείεται να είναι και πιο τακτική από τον αρχικό του σχεδιασμό, καθώς σήμερα το ιατρείο του θα λειτουργεί τρείς μέρες την εβδομάδα, δηλαδή κάθε Δευτέρα και Παρασκευή, από τις 6.00 έως τις 8.00 το απόγευμα και κάθε Τετάρτη πρωί από τις 8.30 έως τις 12.30.

Το catering επιμελήθηκαν «Οι Γεύσεις» της Βίκυς Δήμου. 
Γιατρέ, καλώς ήλθες , λοιπόν, στην πόλη μας! 

1 σχόλιο:

Unknown είπε...

ΓΙΑΤΡΕ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ.....ΑΧΡΕΙΑΣΤΟΣ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΤΙ ΜΕ ΕΣΩΣΕΣ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΠΟ ΣΙΓΟΥΡΗ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ.ΠΟΛΛΑ ΕΙΚΟΝΙΣΜΑΤΑ ΒΛΕΠΩ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ. ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥ.ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟΣ.