Τετάρτη 23 Οκτωβρίου 2013

Ικανοποίηση από το 7ήμερο Καταναλωτή της Ένωσης Εμπόρων Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ορχομενού


Με ένα χαμόγελο, παρά την κούραση των ημερών, ολοκληρώνεται το 7ήμερο Καταναλωτή που για πρώτη χρονιά θέσπισε η Ένωση Εμπόρων Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ορχομενού, στο πλαίσιο της καθιερωμένης Εμποροπανήγυρης της πόλης μας.  Ένα παζάρι ουσιαστικά …μέσα στο παζάρι- που με περισσό κέφι και δημιουργικότητα σχεδίασε  το Τεχνικό Γραφείο 34 των κκ. Βασίλη Καράλα και Αργυρούλας Θεοδωρακάτου – το οποίο έδωσε την ευκαιρία πρωτίστως σε αρκετούς επαγγελματίες να ανανεώσουν την επαφή του με ακόμη μαζικότερο κοινό και από την άλλη στους επισκέπτες του Παζαριού μας να διευρύνουν τις αγορές τους και να προμηθευτούν από είδη θέρμανσης έως λουλούδια και είδη σπιτιού από τα καταστήματα που χρόνια τώρα εμπιστεύονται. 
Χωρίς αυτά τα παδιά, όλα θα ήταν λιγότερο επιτυχημένα. Η Σώτη Βαγενά σχεδίασε και ο Βασίλειος Καράλας
 μαζί με την Αργυρούλα Θεοδωρακάκου υλοποίησαν το "Παζάρι μέσα στο Παζάρι", όλοι τους αφιλοκερδώς.
Το ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ εκ μέρους της Ε.Ε.Ε.Β.Ο είναι ελάχιστο! 
Τσάπρας, Παναγιωτίδη, Τσάκου και Απογένης, μερικά από τα πρόσωπα που στήριξαν ποικιλοτρόπως
το εγχείρημα των Εμπόρων της πόλης μας... 
Μέχρι και έκθεση τοπικού βιβλίου είχαμε στο 7ήμερο του Καταναλωτή στον Ορχομενό! 
Ακόμη το 7ήμερο του Καταναλωτή στον Ορχομενό – όπως  τόσο όμορφα στόλισε με την φωνή της η ταλαντούχα κα Νίκη Παπαγιαννάκη στο επιτυχημένο ραδιοφωνικό σποτ που εμπνεύστηκε η media advertizing  consultant  κα Σώτη Βαγενά – έδωσε την ευκαιρία και σε πολύ κόσμο να ενημερωθεί για νέα προϊόντα γύρω από την οικονομικότερη θέρμανση ή την θερμομόνωση του σπιτιού ενώ δεν έλειψαν και τα προϊόντα ομορφιάς, ακόμη και η πασίγνωστες πέστροφες Ορχομενού.
Κι` όλα αυτά στην καρδιά της εμπορικής κίνησης του 7ημέρου, που ολοκληρώνεται στις 26 Οκτωβρίου 2013. 
«Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι, περισσότερο απ` όσο περιμέναμε και θεωρούμε πως με την κίνηση αυτή πετύχαμε δύο στόχους: Ο πρώτος έχει να κάνει με την εξωστρέφεια των μελών μας, που θέλησαν να απευθυνθούν σε ακόμη ευρύτερο κοινό, το οποίο αυτές τις μέρες επισκέφθηκε την πόλη μας, και ο δεύτερος έχει να κάνει με την επιθυμία μας να αναβαθμίσουμε την Εμποροπανήγυρη, ένα έθιμο χρόνων στον τόπο μας» δήλωσε στο ORCHOMENOS PRESS η Πρόεδρος της Ε.Ε.Ε.Β.Ο. κα Κική Στεφοπούλλου. 

Για την συμπληρώσει στην συνέχεια ο Γραμματέας της Ε.Ε.Ε.Β.Ο κ. Ντίνος Δάρρας: «Η πολύ θετική ανταπόκριση που είχαμε, παρ` όλη την οικονομική στενότητα των συμπολιτών μας και την πρωτιά του εγχειρήματός μας, μας γεμίζει αισιοδοξία γι` αυτό και όχι απλά θα καθιερώσουμε αυτό το 7ήμερο του Καταναλωτή, αλλά το επεκτείνουμε και σε άλλες περιόδους του χρόνου και σε διαφορετικά κάθε φορά σημεία, προκειμένου και εμείς να ανανεωνόμαστε αλλά και το κοινό να μας επανατοποθετεί στις καταναλωτικές τους ανάγκες. Το έχουμε πει και ευχαριστώ για άλλη μια φορά για το βήμα που μας δίνεται να το επαναλάβουμε, πως η αγορά μας είναι πλήρης, διαθέτει μια ευρεία γκάμα επιλογών, σε πολύ λογικές τιμές και καλό θα είναι όλοι μας να στηρίζουμε τα καταστήματα του τόπου μας» κατέληξε ο κ. Δάρρας.
Κλείνοντας η κα Στεφοπούλου δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει εκ μέρους όλων, το Επιμελητήριο Βοιωτίας και την Περιφερειακή Ενότητα Βοιωτίας για την οικονομική τους υποστήριξη, τον Δήμο Ορχομενού για την διευκόλυνση στην διεξαγωγή του 7ημέρου και φυσικά τα ΜΜΕ που στήριξαν με την χορηγία Επικοινωνίας τους το γεγονός! 
Εσείς ήπιατε αλόη; Προλαβαίνετε... δύο μέρες έχουμε ακόμη! 
Θυμίζουμε πως το 7ήμερο του Καταναλωτή της Ένωσης Εμπόρων Επαγγελματιών Βιοτεχνών Ορχομενού ολοκληρώνεται τυπικά στις 25 Οκτώβρη και η Εμποροπανήγυρη  μια μέρα αργότερα.

Δίκαια καμαρώνουν για το επιτυχημένο τους εγχείρημα τόσο η Πρόεδρος της Ε.Ε.Ε.Β.Ο
 κα Κική Στεφοπούλου όσο και ο Γραμματέας κ. Ντίνος Δάρρας 

Δεν υπάρχουν σχόλια: