Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Ανοικτή πρόσκληση από την Κοινωνία Αξιών στην Λαμία: «Για Μια Σύγχρονη, Ανταγωνιστική Αγροτική Οικονομία»


Η αγροτική οικονομία για την “κοινωνία αξιών” είναι ένας από τους βασικότερους πυλώνες ανάπτυξης  της ελληνικής οικονομίας, μια εθνική σταθερή αξία. Tην Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2013, 11:00 π.μ.,η “κοινωνία αξιών” πραγματοποιεί ημερίδα στο Τεχνικό Επιμελητήριο Φθιώτιδος(Πλατεία Ελευθερίας 3), με θέμα:
«Για Μια Σύγχρονη, Ανταγωνιστική Αγροτική Οικονομία»
Την εκδήλωση θα προλογίσει ο Πρόεδρος της “κοινωνίας  αξιών”, Δημήτρης Μπουραντάς και θα ακολουθήσουν οι παρουσιάσεις των στελεχών του τομέα αγροτικής ανάπτυξης κ. Νικόλαου Κοκκάρη, Οικονομολόγου, με θέμα «Αγροτική Ανάπτυξη – Πως Ξεκινάμε» και του  Δρ. Ιωάννη  Χαραλαμπόπουλου, Γεωπόνου, με θέμα « Η Αγροτική Οικονομία ως Πλατφόρμα Ανάπτυξης». Την εκδήλωση θα συντονίσει η κ. Βάγια Τολιοπούλου, Επικοινωνιολόγος.
Στην ημερίδα θα αναδειχθούν οι άμεσοι  στόχοι και τα μέτρα για την τόνωση της παραγωγής,  προώθησης και  εξωστρέφειας  των αγροτικών προϊόντων  και θα σκιαγραφηθεί το εθνικό στρατηγικό σχέδιο αγροτικής ανάπτυξης. Επίσης, θα αναδειχθεί ο σύγχρονος ιδεολογικός προσανατολισμός της “κοινωνίας  αξιών“, που εστιάζει στις τοπικές κοινωνίες και στις ιδιαιτερότητες τους, στην καινοτομία, καθώς και στις συνέργειες της αγροτικής ανάπτυξης με τοπεριβάλλον, τον τουρισμό, την εκπαίδευση, την οικοτεχνία και τη βιομηχανία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: