Κυριακή, 29 Ιανουαρίου 2012

Η Α.Ε.Ο. έκοψε την πίτα της με μυνήματα από το σύγχρονο αλλά και το μυθικό παρελθόν μας!
Μυνήματα από το μυθικό παρελθόν μας έως την σύγχρονη ιστορία μας θέλησε απόψε να περάσει στους ποδοσφαιριστές της η Αθλητική Ένωση Ορχομενού στο φιλόξενο χώρο του Ηλιοτρόπιου.
Με προσκεκλημένη την Ορχομένια συγγραφεά και μεταφράστρια κα Τότα Τσάκου Κονβερτίνο, το ΔΣ της ΑΕΟ είχε αποφασίσει να την τιμήσει για την προσφορά της στα γράμματα εν γένει καθώς και για την καταγραφή της δικής μας ιστορίας, μέσα από το βιβλίο της «Ορχομενός, η ιστορία μου», που ξανακυκλοφόρησε με χορηγό την Protergia.
Το εν λόγω βιβλίο, μάλιστα, προσέφερε δωρεάν ο Δήμος Ορχομενού σε όλους τους αθλητες.
Η βραδιά, όμως, είχε και μια ακόμη διάκριση. Μια φανέλα με το νούμερο 5, με την οποία δόξασε τα χρώματα της Α.Ε.Ο ο αείμνηστος γυμναστής, ποδοσφαιριστής και προπονητής Γιάννης Μουτσανάς, που παρέλαβε συγκινημένη η σύζυγός του Δήμητρα από το ΔΣ για την πολυετή προσφορά του στην ιστορική μας ομάδα.
Την βραδιά – που συντόνισε ο Αντιπρόεδρος της Α.Ε.Ο. κ. Νίκος Μερτζάνης- τίμησαν με την παρουσία τους ο Πρόεδρος και μέλη του ΔΣ του Δήμου Ορχομενού, εκπρόσωποι συλλόγων και φυσικά πολλοί παλιοί και νέοι παίκτες καθώς και φίλαθλοι της Α।Ε।Ο. Και του χρόνου!

Δεν υπάρχουν σχόλια: