Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Επιβράβευση το χειροκρότημα για τη θεατρική ομάδα της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας



Με θερμό και παρατεταμένο χειροκρότημα επιβράβευσαν οι θεατές της θεατρικής παράστασης "Μπαμπάδες με ρούμι" τους συντελεστές της θεατρικής ομάδας της Ένωσης Μικρασιατών Θήβας για την μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν στις δύο παραστάσεις στις 14 και 15 Ιουνίου στο Συνεδριακό κέντρο της Θήβας .
Η παράσταση σε κείμενα των Ρέππα - Παπαθανασίου που δουλεύτηκε εξ ολοκλήρου από παιδιά της πόλης μας κέρδισε τους θεατές και απέδειξε ότι το μεράκι η αγάπη και η διάθεση ανθρώπων που αγαπούν την τέχνη του θεάτρου θυσιάζοντας τον πολύτιμο χρόνο τους έχει πολύ θετικά αποτελέσματα .
Στην πόλη της Αντιγόνης και του Οιδίποδα και των αρχαίων τραγωδιών Θηβαϊκού κύκλου η θεατρική ομάδα της Ένωσης δήλωσε παρόν στο σήμερα και το αύριο της πόλης με την ελπίδα αυτή η ομάδα να αποτελέσει πρεσβευτή αγνού πολιτισμού της Θήβας τόσο στην ευρύτερη περιοχή όσο και ποιο έξω .
Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που με την παρουσία του και τις δύο μέρες των παραστάσεων μας δίνει δύναμη να συνεχίσουμε σε αυτές τις δύσκολες μέρες για τον τόπο μας .
Ευχαριστούμε επίσης και την ΔΗΚΕΘ για την δωρεάν παραχώρηση του Συνεδριακού Κέντρου τόσο για τις πρόβες μας όσο και για τις παραστάσεις .
Οι συντελεστές της παράστασης με σειρά εμφανίσεως ήταν :

Ρόη : Λεμονιά Κουτσοβασίλη
Τζένη : Μαρίζα Βέκιου
Χρήστος : Αντώνης Φωτιάδης
Βάσω : Σαπφώ Μακρή
Βέσκα : Βάσω Καρανίκα
Παναγιώτης : Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης

Σκηνοθεσία : Αλέξανδρος Κωνσταντινίδης
Μουσική επιμέλεια : Αντώνης Φωτιάδης - Βάσω Καρανίκα
Αφίσσα Πρόγραμμα : Ιωάννα Δασκαλάκη
Σκηνικό : Σαπφώ Μακρή
Υπεύθυνη Σκηνής : Πέννυ Καλαϊτζοπούλου
Φώτα : Γεώργιος Γελέκας
Μουσική : Ιωάννα Δασκαλάκη

Δεν υπάρχουν σχόλια: