Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

Συγχαρητήρια στους αθλητές της Α.Ε.Ο.!



Γεμάτοι εμπειρίες στις αποσκευές τους επέστρεψαν από το Τουρνουά προεπιλογής της Arsenal Elite Academy – που διεξήχθη από τις 17 έως και τις 19 Ιουνίου 2011 στο Λουτράκι – οι τρείς νεαροί ποδοσφαιριστές της Ομάδας Junior`s της Α.Ε.Ο. (στη φωτογραφία πλαισιώνουν τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή της Εθνικής Ελλάδας κ. Λάκη Παπαϊωάννου).

Οι νεαροί Ορχομένιοι πέρασαν ένα τριήμερο σκληρής δοκιμασίας που περιελάμβανε πολύωρες προπονήσεις, αυστηρή διατροφή και πειθαρχημένο ωράριο/ Φυσικά, η διαλογή του ήταν δύσκολη αφού είχαν να συναγωνιστούν με άλλου αθλητές προερχόμενοι από μεγάλους επαγγελματικούς ελληνικούς συλλόγους και ομίλους (περί τα 150 παιδιά και άλλα 25 από την Κύπρο), όπως ο ΠΑΟΚ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, ΑΡΗΣ, ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ, ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΥΛΟΥ, κ.α.
Η ικανοποίηση, όμως, τόσο των αθλητών και των γονιών τους όσο και της διοίκησης της ομάδας που εκφράζει συνολικά την τοπική μας κοινωνία ήταν πολύ μεγάλη, αφού τα παιδιά μας αποκόμισαν σημαντικές εμπειρίες αλλά και γιατί η Αθλητική Ένωση Ορχομενού «έσπασε» για άλλη μια φορά τα σύνορά μας και ακούστηκε ξανά σε μεγάλα γήπεδα!

Αξίζει να σημειωθεί πως ύστερα από την εισήγηση του κ. Παπαϊωάννου, ένας εκ των τριών νεαρών θα παρακολουθείται στενά από τον ίδιο και τους συνεργάτες του καθ` όλη τη διάρκεια της ποδοσφαιρικής σεζόν 2011 – 2012.

Δεν υπάρχουν σχόλια: