Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

Από τις 16 Ιουνίου η συγκέντρωση Σιτηρών & Βρώμης από την Ε.Α.Σ. Λιβαδειάς



«Στηρίζουμε τα δικά μας εργαλεία γιατί έτσι στηρίζουμε τη βιωσιμότητά μας» - Στόχος η επίτευξη για ακόμη μια χρονιά σημαντικής διαφοράς τελικής τιμής σε σχέση με το εμπόριο...

Η Ε.Α.Σ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ συνεχίζει τις πρωτοβουλίες υπεράσπισης των συμφερόντων για τους παραγωγούς που την εμπιστεύονται και προχωρά για το 2011 στη συγκέντρωση σιτηρών και βρώμης, όπως και τα προηγούμενα έτη για λογαριασμό των παραγωγών. Με στόχο την επίτευξη διαπραγματευτικού πλεονεκτήματος και ικανοποιητικής τιμής πώλησης, με αυξημένη κερδοφορία προς όφελος των μελών της ΕΑΣ που θα συμμετάσχουν.
Όπως και τα προηγούμενα έτη, ο παραγωγός θα παραδίδει το προϊόν του στις αποθήκες της Ε.Α.Σ. Λιβαδειάς για λογαριασμό του και μετά την πώλησή του θα εισπρέττει την αντίστοιχη αξία του, αφού γίνει η παρακράτηση της προμήθειας της Ένωσης για την κάλυψη των διαχειριστικών της εξόδων.
Οι παραγωγοί-μέλη μας καλούνται να συμμετάσχουν με την παραγωγή τους, ενισχύοντας την πρωτοβουλία της Ε.Α.Σ. Λιβαδειάς, στην προσπάθεια να ενισχυθεί το συνεταιριστικό πνεύμα και να επιτευχθεί αυξημένο όφελος για την Ένωση αλλά και κάθε μέλος ξεχωριστά.
Υπενθυμίζεται ότι η περσινή εκκαθάριση απέφερε σημαντική διαφορά τελικής τιμής σε σχέση με το εμπόριο, προς όφελος των μελών μας, δεδομένο που αποτελεί εγγύηση και για την φετινή χρονιά.
Όσοι επιθυμούν προκαταβολή, αυτή θα δίδεται σε όσους το δηλώσουν κατά την παράδοση της παραγωγής. Η συγκέντρωση θα γίνει στις αποθήκες της Ε.Α.Σ. ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ (εκκοκκιστήρια «ΜΑΡΑΘΙΑ») στο Σιδηροδρομικό Σταθμό Λιβαδειάς από 16 Ιουνίου 2011. Τηλ. Επικοινωνίας: 6942258656



ΕΝΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΩΝ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΩΝ ΛΙΒΑΔΕΙΑΣ
Θεσσαλονίκης 35 - 39, 32100 ΛΙΒΑΔΕΙΑ, τηλ.: 22610-22576, fax.: 22610-87179

Δεν υπάρχουν σχόλια: